Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Šport a fitness / 9. október 2016

Zapoťte sa so štýlom

Pondelky sú pomysleným meradlom lepších začiatkov. Tak prečo sa naň nepripraviť už teraz.

Zapoťte sa so štýlom

Pondelky sú pomysleným meradlom lepších začiatkov. Tak prečo sa naň nepripraviť už teraz. Možnože aj vy patríte medzi tých, ktorí už dlhšie rozmýšľajú nad tým, ako začať žiť zdravšie, aktívnejšie. Správny impulz vás môže naštartovať a nič vám nezabráni začať lepší a zdravší život, možno už aj od zajtra.

Našťastie sa už aj známe športové značky vybrali štýlovým smerom a začali produkovať nielen maximálne funkčné veci, ale aj trendy kúsky. Naznačujú to aj mnohé spolupráce športových značiek a módnych ikon (Rihanna a Puma, Gigi a Reebok), alebo ich dizajnové línie. Medzi tie legendárne patrí už klasická línia Stelly McCartney pre Adidas. Jej modely s príjemným oživením inak športových kolekcií značky. Vďaka týmto impulzom z módneho sveta, sme teda svedkami štýlových kúskov, ktoré odrážajú aktuálne módne trendy. 

V športovom svete sa teda momentálne nosí sieťovina v rôznych podobách. Či už ako dominantný materiál tričiek a topov, alebo ako zaujímavý detail na športoých nohaviciach. Oversize strihy sú takisto vďačným elementom v športových líniach práve vďaka komfortu, ktorý poskytujú aj kvôli svojej schopnosti zakryť nedokonalosti. Veľmi obľúbený trend bondage, ktorý je na módnej scéne už niekoľko sezón si nasšiel svoje miesto aj pri športových topoch a podprsenkách. Preto dnes už ľahko nájdete tričká s prekríženými či dekoratívnymi ramienkami. Asymetrické strihy, vrstvenie, kombinovanie rôznych tipov materiálov a takisto logá, si našli svoju cestu z prehliadkových mól priamo  do fitka.

Inšpirujte sa našou galériou, ktorá vám pomôže naladiť sa na nové začiatky.

Foto: archív značiek (Adidas by Stella McCartney, Puma, Reebok, Nike)

    1735

    Súvisiace články