Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 30. august 2017

5 štetcov pre dokonalé líčenie

Koľko kozmetických štetcov vlastníte? 2 alebo 3?

5 štetcov pre dokonalé líčenie

Koľko kozmetických štetcov vlastníte? 2 alebo 3? Čo ak by sme vám povedali, že by ste ich potrebovali aspoň 5? Aj keď zdĺhavé líčenie neobľubujete, s týmito štetcami vašu každodennú rutinu posuniete o level vyššie.

Na lícne kosti

Väčšina z nás sa pri líčení sústredí na zvýraznenie lícnych kostí. Nie vždy to však dopadne podľa našich očakávaní. Základom tohto kroku je výber toho správneho štetcu. Siahnite preto po tzv. precision brush, čiže precíznom štecti, ktorý spoznáte vďaka jeho nápadnému uhlu. A ako s ním pracovať? Mnoho make-up artistov odporúča pri líčení lícnych kostí vtiahnuť líca, vďaka čomu získate viac definície a následne jemne poprášiť želané miesta.

Náš tip:

makeup revolution licne kosti

 Makeup Revolution, Notino

Na bronzer

Slnkom pobozkanej pokožky sa nemusíte vzdať ani v zime, pomôže vám pri tom bronzer. Aby ste sa však vyhli plytvaniu materiálom a následne aj neprirodzenému vzhľadu, zaobstarajte si špeciálny štetec na bronzer. Jeho mäkučké štetiny vám naservírujú tú správnu dávku bronzeru a o žiarivú, zdravú pokožku máte postarané.

Náš tip:

la mer bronzer

La Mer, Marionnaud

Na lícenku

Určite si hovoríte- aký je zmysel mať dve rozdielne štetce- na bronzer a na lícenku? V skutočnosti však ide o veľkosť. Zatiaľ čo bronzer by ste mali aplikovať na celú tvár, lícenku sústreďujete výhradne na líca. Tvar majú síce rovnaký, no praktickejšia práce sa vám naskytne s o niečo menším štetcom.

Náš tip:

gosh licka

 Gosh, FAnn

Na obočie

Obočie je veľmi podstatným elementom na tvári. Zvýrazňuje naše oči a dotvára hĺbku pohľadu. Výber správneho štetca teda určite neoľutujete. Nielenže ním môžete obočie farbiť, ale aj česať. Takto jednoducho a rýchlo obočie upravíte každé ráno, vytvarujete si ho podľa potreby a prípadne mu dodáte potrebný objem.

Náš tip:

artdeco obocue

 ArtDeco, FAnn

Na korektor

Tento štetec by ste si mali vyberať na základe typu a veľkosti vašej tváre. Pri výbere majte na mysli, na ktoré miesta používate korektor a tomu aj prispôsobte výber. Štetec by však mal byť plochý, vďaka čomu sa budete ľahko pohybovať v kritických miestach ako v okolí nosa či pod očami.

Náš tip:

revlon korektor

Revlon, Notino

    2544

    Súvisiace články