Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 21. júl 2017

Linka ako od vizážistky

Každá z nás po nej túži, no nie každá ju môže mať. Hovoríme o dokonalej očnej linke a mačacom pohľade, ktorý vyčaruje.

Linka ako od vizážistky

Každá z nás po nej túži, no nie každá ju môže mať. Hovoríme o dokonalej očnej linke a mačacom pohľade, ktorý vyčaruje. Vďaka našim 4 tipom však o nej už nebudete len snívať, ale aj si ju skutočne užívať.

Príprava

Dôsledná príprava viečka na aplikáciu očných tieňov či linky je nevyhnutnou súčasťou líčenia. Bez nej totiž bezchybnú linku môže pokaziť prirodzená mastnosta pokožky. Pred aplikáciou preto odstáňte prebytočnú mastnotu nemastným odličovačom, na viečko následne naneste podkladovú bázu a jemne poprášte priehľadným púdrom. Určite sap red líčením vyhnite aplikácii očných krémov.

Nástroje

Každý tvrdší nástroj na aplikáciu linky si vyžaduje precíznu aplikáciu. Nedokonalá očná linka spôsobuje to, že v konečnom dôsledku pôsobíme staršie. Pokiaľ je váš tvar očí zaoblenejší, siahnite po gélových očných linkách, ktoré sú jednoduchšie na aplikáciu. Perá či ceruzky sú vhodnejšie pre mandľové a podlhovasté tvary oči.

Technika

Pri aplikácii sa vyhnite naťahovaniu pokožky očného okolia prstami, výsledok bude nedokonalý a roztrasený. Pomôcť si však môžete lepiacou páskou, ktorou si môžete vytvoriť pomocnú líniu pri aplikácii. Ak aplikujete linku na vrchnú aj spodnú líniu riad, dodržte pravidlo 3 ku 1, spodná linka by mala byť iba 1/3 z hrúbky tej vrchnej.

Finish

Každé profesionálne líčenie sa nezaobíde bez finishu. Aby vám linka vydržala čo najdlhšie, pravidelne počas dňa odstráňte nadbytočnú mastnotu z viečka a prípadne doplňte vypadnutú farbu v línii.

    1284

    Súvisiace články