Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 21. október 2016

Pestrosť Bronxu na Slovensku

Newyorská štvrť Bronx je charakteristická svojou diverzitou, multikultúrnymi vplyvmi a umeleckou atmosférou. Je domovom hip-hopu či breakdancu a jeho atmosféru dotvárajú všadeprítomné graffiti.

Pestrosť Bronxu na Slovensku

Newyorská štvrť Bronx je charakteristická svojou diverzitou, multikultúrnymi vplyvmi a umeleckou atmosférou. Je domovom hip-hopu či breakdancu a jeho atmosféru dotvárajú všadeprítomné graffiti. Bronx je miesto kontrastov, kde sa stretávajú rôzne sociálne vrstvy, umenie aj móda. Je to mestská džungľa.

 

BRONX COLORS- Urban cosmetics je značka inšpirovaná práve Bronxom. Prináša na trh moderné, mestské kozmetické produkty, ktoré ponúkajú široké možnosti líčenia. Ponuka je naozaj bohatá, nájdete v nej všetko od maskary až po kozmetické štetce. Avšak portfólio je obohatené o niekoľko naozaj výnimočných produktov.

Skinny Mascara
Mikro kefka tejto maskary sa postará o to najprecíznejšie nalíčenie aj tých najjemnejších a krátkych rias. Pri aplikácii sa nevytvárajú hrudky a farba sa postará o dokonalé obalenie rias od korienkov až po končeky. Navyše je vhodné pre tie z nás, ktoré majú citlivé oči.

 Bronx Colors Skinny Mascara open

Just Matte Lipstick
Rúž s vysokou koncentráciou pigmentov, ktorý sa postará o výrazné nalíčenie pier s matným efektom. Je dlhotrvácny a pery nevysušuje, čo je pri tomto type rúžu veľmi výnimočné. Farebná paleta sa pohybuje od jemnej losovej až po tmavohnedú či fialovú.

 Bronx Colors Just Matte Lipstick

Smoothie Lip Gloss
Tento lesk na pery si vás získa svojou nelepivou textúrou a vyhladzujúcim efektom. Lesklý efekt vám vydrží až niekoľko hodín a ak ste otvorené experimentovaniu, poteší vás aj v čiernom či tmavofialovom odtieni.

Bronx Colors Smoothie Lip Gloss 

Contouring 2Go
Kontúrovacia paletka, s ktorou si jednoducho vytvoríte dokonalý vzhľad. Má krémovú konzistenciu, vďaka čomu budete môcť vytvoriť aj výraznejšie efekty a je dostupná v 4 farebných kombináciách, takže si môžete vybrať ideálny odtieň pre vašu pleť.

 Bronx Colors Contouring 2 Go 04 Caramer Shimmer Beige open

Single Click Shadow Body
Vďaka magnetickému obalu si budete môcť vyskladať svoju vlastnú paletku líčidiel. Poskytuje priestor na 4 očné tiene alebo pre 2 lícenky či 2 očné tiene a 1 lícenku. Takto môžete mať pri sebe svoje obľúbené líčidlá za každých okolností.

Bronx Colors Single Slide Shadow Body full

    1889

    Súvisiace články