Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Líčenie / 17. september 2016

Victoria Beckham má svoju kozmetickú líniu

A nie len tak hocijakú. Svoje sily dala dokopy s kozmetickou značkou Estée Lauder.

Victoria Beckham má svoju kozmetickú líniu

A nie len tak hocijakú. Svoje sily dala dokopy s kozmetickou značkou Estée Lauder.

Spojenie fenomenálnej dizajnérky a módnej ikony, Victorie Beckham a slávnej kozmetickej značky sľubuje priniesť pohľad na modernú ženu, a jej krásu pod povrchom. Inšpiráciou tejto spolupráce bola práve vnútorná krása. Victoria pripravila kolekciu kozmetických produktov, ktoré musí mať každá žena vo svojej kozmetickej taške: Som nesmierne nadšená touto spoluprácou a vytvorením limitovanej edície s Estée Lauder. Celý proces bol veľmi inšpiratívny,“ povedala Victoria.

Dizajnérka navyše vyslovila svoj obdiv k zakladateľke značke- Estée Lauder, ktorá bola jednou z prvých úspešných medzinárodných podnikateliek a vytvorila tak silnú a pritom ženskú značku.

Produkty Victoria Beckham x Estée Lauder sú už v ponuke a vybrať si tak môžete z naozaj širokej ponuky. Nájdete tam púdre, očné tiene, rozjasňovače či rúže. To všetko zabelené v dizajnových čierno-zlatých baleniach. Línia je rozdelená do viacerých tém: Londýn, New York, Paríž a Los Angeles. Každá z nich obsahuje charakteristické produkty pre konkrétne mesto.

Foto: archiv značiek, Solve Sundsbo

    1798

    Súvisiace články