Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. október 2014

Značka Bogner spustila na Slovensku svoj vlastný e-shop

Ak sa chystáte aj túto zimu zdolať zasnežené svahy a chcete na zjazdovke vyzerať šik, určite siahnite po značke Bogner, ktorá patrí k obľúbeným stáliciam na trhu so športovým oblečením. Dobrou správou je, že na Slovensku najnovšie spustila aj e-shop www.bogneronlineshop.sk, takže oblečenie či doplnky si môžete objednať pohodlne aj z domu.

Značka Bogner spustila na Slovensku svoj vlastný e-shop

17.10.2014

bogner_hlavnyAk sa chystáte aj túto zimu zdolať zasnežené svahy a chcete na zjazdovke vyzerať šik, určite siahnite po značke Bogner, ktorá patrí k obľúbeným stáliciam na trhu so športovým oblečením. Dobrou správou je, že na Slovensku najnovšie spustila aj e-shop www.bogneronlineshop.sk, takže oblečenie či doplnky si môžete objednať pohodlne aj z domu. Navyše, aktuálne môžete nakupovať online so skvelou zľavou až 60 percent!

V ponuke e-shopu nájdete luxusné lyžiarske bundy, golfové tričká z kvalitných materiálov, dámske blúzky a košele, štýlovú mestskú módu a mnoho ďalších atraktívnych kúskov. Vďaka nadšeniu a vášni hlavného dizajnéra spoločnosti Bogner Sport, Gotthardina Thylmanna, a jeho tímu, vás nová kolekcia na jeseň a zimu 2014/2015 poteší veselou hrou farieb a exotických prvkov.



Či už to bude na plážach Brazílie alebo v himalájskych horách, športová móda nastávajúcej sezóny rafinovane mieša dynamický kokteil farieb, chic strihov, neoceniteľných funkcií, ale aj prepracovaných detailov. Na svahoch rozhodne nezaniknete vďaka náročným výšivkám, elegantným kožušinám či „cool" retro farebným kombináciam, ktoré dopĺňajú nežné pastelové tóny, optické kamufláže či exotické motívy.



zdroj: Bogner


 

    15708

    Súvisiace články