Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. február 2014

Sportalm jar – leto 2014: zmyselnosť a športová elegancia

Bezstarostná, romantická a extravagantná zároveň – taká je nová kolekcia luxusnej značky Sportalm určená na nadchádzajúcu jarnú a letnú sezónu.Kolekcia je fascinujúcim mixom ženskej zmyselnosti, sviežeho moderného štýlu a športovej elegancie. Ponúka pritom množstvo variabilných lookov v piatich líniách.

Sportalm jar – leto 2014: zmyselnosť a športová elegancia

20.2.2014

Bezstarostná, romantická a extravagantná zároveň – taká je nová kolekcia luxusnej značky Sportalm určená na nadchádzajúcu jarnú a letnú sezónu.

sportalm_ss14_01


Kolekcia je fascinujúcim mixom ženskej zmyselnosti, sviežeho moderného štýlu a športovej elegancie. Ponúka pritom množstvo variabilných lookov v piatich líniách. Prvá s názvom „Tropical Oddysey" sa nesie v nálade južných morí. Klasická čierno-biela kombinácia farieb dáva vyniknúť kvetinovej grafike či pruhom v čerešňovej červenej a námorníckej modrej. Inšpiráciou ďalšej línie „Isla Giulia" sa stala herečka Sophia Loren. Puzdrové šaty, ceruzkové sukne a priliehavé bundičky tu oživujú módu 50. rokov, samozrejme, s prímesou športových prvkov. Na vzdušnej bavlne, farebnej džínsovine, pleteninách a tričkách v žiarivej čerešňovej, azúrovej či citrónovej sa vynímajú miniatúrne motívy kotiev a morských víl. Línia „Indian Rhapsody" pôsobí pre zmenu rozprávkovo - kvetinové vzory sa miešajú so šachovnicovým károm, zdobením v podobe gombíkov, pásov, ale aj slonov, a to buď v podobe plagátových potlačí alebo drobných príveskov.



V línii „Desert Gold" sa spája džokejský štýl s eleganciou návštevníkov na prestížnych dostihoch Royal Ascot: charakterizuje ju čistý mestský look, v ktorom sa snúbia nápadné kabátiky a jednoduché blejzre s extravagantnými bikerskými budničkami, elegantnými blúzkami a potlačenými nohavicami. Látky sú lesklé, farby tlmené a dopĺňajú ich šatky s motívom rozličných potlačí, imitujúcich štylizované káro, kašmír či vyobrazenia cválajúcich koní. Línia „Flower Tonic" vám učaruje ľahkým letným štýlom – vzdušné strihy z jemného hodvábu a chladivej bavlny, džerseja a pohodlných látok dobre absorbujúcich pot potešia mäkkými šerbetovými a pudrovými odtieňmi, ktoré striedajú silnejšie tóny farieb. Na „greene" je Sportalm ako doma. Línia „Golfplatz" v sebe spája typický mix športových strihov, glamour a metropolitného chic štýlu. Línia „Tracht" zasa nesie prvky tradičného alpského kroja dirndl.



pripravila: Anna Salvová
foto: Sportalm/David Sport


 

    7225

    Súvisiace články