Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. október 2013

Horúce zimné hity od ALDO

Zimná sezóna je nielen plná snehu a chladu, ale prináša aj obdobie najlepších večierkov v roku. ALDO ponúka štýlovú obuv na všetky príležitosti.

Horúce zimné hity od ALDO

29.10.2013
Aldo_zima13_uvodny

Zimná sezóna je nielen plná snehu a chladu, ale prináša aj obdobie najlepších večierkov v roku. ALDO ponúka štýlovú obuv na všetky príležitosti. Budete kráčať s dobou, či už si doprajete prechádzku mestom alebo nekonečné tancovanie na silvestrovskej party.


Just bling it
Koniec roku sa blíži a spolu s ním aj posledná silvestrovská párty, najlepšia sviatočná noc. ALDO nám ich pripomína kúskami v štýle „Give me glitz and give me cool". V kolekcii vás očarí trblet kryštálov či lesk kovu v rafinovanej kombinácii s hebkosťou velúru.

Aldo_zima13_01_just_bling_it

Chain gang
Do ulíc prichádza daily glam vo svojej najlepšej podobe – lesklé a hravé textúry alebo hra matnosti a lesku, či silné tvary... To je uniforma, ktorú nemôžete prehliadnuť.

Aldo_zima13_02_chain_gang

Metal kingdom
Túto zimu sa klasika stretáva s dnešnými impulzmi a energiou. Tradičné farby, materiály a tvary čerpajú z osvedčených typov, to všetko však osviežujú nové detaily a elementy.

Aldo_zima13_03_metal_kindgdom

Beat city
Duch rebelanstva sa vracia. Odvážni si môžu dopriať nové tvary a silné elementy, prekvapia ich však aj farebné riešenia. Všetko spočíva v silnom nápade a zmysle pre detail.

Aldo_zima13_04_beat_city

Aldo Rise
Už štvrtú sezónu uvádza ALDO svoju kolekciu Aldo Rise ako výsledok spolupráce s londýnskym dizajnérskym duom, ktoré tvoria Justin Thornton a Thea Bregazzi. Novú kolekciu, ktorá je v predaji vo vybraných obchodoch ALDO po celom svete, predstavili na londýnskom fashion weeku. V Prahe je dostupná v predajni ALDO Nový Smíchov od konca októbra. Inšpiráciou dizajnérskej dvojice sa stal kultový film Jubilee. Postapokalyptická vízia Dereka Jarmona sa odráža v modernistickom koncepte a jeho prístupnom ponímaní luxusu. Aldo Rise tvoria v tejto edícii tri typy návrhov, charakteristické grafickou farebnosťou a hravými textúrami.

Aldo_zima13_uvodny2 Aldo_zima13_uvodny3

Aldo_zima13_05_rise

zdroj: ALDO



 

    3747

    Súvisiace články