Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. október 2013

Objavte v sebe Coco Chanel! Stavte na mužský princíp

Nie sme veľkí zástancovia feminizmu a pripúšťame, že niektoré veci sú čisto pánskou záležitosťou, no čo sa týka šatníka, všetky predsudky sú už dávno minulosťou.Dizajnérov vParíži akoby navštívil duch Coco Chanel, ktorá ako prvá vniesla mužské prvky do dámskeho šatníka. Nohavicové kostýmy, smokingy, ale najmä materiály, prevzaté zpánskych oblekov, sú túto sezónu jedným znajvýraznejším trendov.

Objavte v sebe Coco Chanel! Stavte na mužský princíp

23.10.2013

Nie sme veľkí zástancovia feminizmu a pripúšťame, že niektoré veci sú čisto pánskou záležitosťou, no čo sa týka šatníka, všetky predsudky sú už dávno minulosťou.

trendy_aw1314_muzsky_princip_hlavna_LV


Dizajnérov v Paríži akoby navštívil duch Coco Chanel, ktorá ako prvá vniesla mužské prvky do dámskeho šatníka. Nohavicové kostýmy, smokingy, ale najmä materiály, prevzaté z pánskych oblekov, sú túto sezónu jedným z najvýraznejším trendov. Reč je v prvom rade o šedej bavlne či luxusnejších materiáloch.

Prehliadkové looky


Zľava doprava: 1. AF Vandevorst, 2. Akris, 3. Dries van Noten, 4. Anne Valérie Hash, 5. Celine, 6. Comme des Garçons, 7. Haider Ackermann, 8. Hermés, 9. Lanvin, 10. Maison Martin Margiela, 11. Sacai, 12. Vivienne Westwood

Návrhári vrátane Stelly McCartney, Phoebe Philo či Albera Elbaza definujú sezónu všetkými odtieňmi – od antracitovej až po holubičiu. Z pánskeho saka si na zimu požičiavame aj jemný prúžok alebo kocky v rôznych farebných variáciách.

Tipy pre váš šatník

Zľava doprava: 1. F&F, 2. Louis Vuitton, 3. Mango, 4. Luisa Spagnoli, 5. Karen Millen, 6. Louis Vuitton, 7. Lindex, 8. Vivenne Westwood by CUBE, 9. Mango, 10. Marc Cain by VAN GRAAF, 11. Zara, 12. Pull & Bear

pripravila: Jana Zajasenská
foto: Go Runway, archív značiek

 

    3905

    Súvisiace články