Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 2. júl 2014

Tretia Diorova „Secret Garden“ sa vracia do Versailles

Módny dom Dior sa v rámci kampane vracia s treťou inštaláciou svojej tajomnej záhrady „Secret Garden", v ktorej nás opäť pozýva na snovú prechádzku francúzskym zámkom Versailles.{youtube}9Zy9IrEGopo{/youtube}O zábery a krátky film sa postarala renomovaná dvojica Inez Van Lamsweerde a Vinoodh Matadin. Snímka nám odhaľuje geometrické línie zámockých záhrad, v ktorých sa pred zrakom diváka ukrýva tajomná žena, stelesnenie filozofie módneho domu Dior.

Tretia Diorova „Secret Garden“ sa vracia do Versailles

2.7.2014

Módny dom Dior sa v rámci kampane vracia s treťou inštaláciou svojej tajomnej záhrady „Secret Garden", v ktorej nás opäť pozýva na snovú prechádzku francúzskym zámkom Versailles.

dior_secretgarden_01


{youtube}9Zy9IrEGopo{/youtube}

O zábery a krátky film sa postarala renomovaná dvojica Inez Van Lamsweerde a Vinoodh Matadin. Snímka nám odhaľuje geometrické línie zámockých záhrad, v ktorých sa pred zrakom diváka ukrýva tajomná žena, stelesnenie filozofie módneho domu Dior. Roztopašne uteká zámockými cestičkami, korzuje chodbami impozantného paláca. Za zvuku piesne Strangelove od Depeche Mode sa otvárajú neviditeľné aj bohato zdobené dvere, aby nás nakoniec voviedli do kráľovskej oranžérie. Počas tejto „cesty" nám hlavná hrdinka odhaľuje svoju rozmanitú tvár – vidíme ju elegantnú v „malých čiernych" s kabelkou Diorissimo, zmyselnú v spodnej bielizni plnej telových tónov, či modernú v priliehavých večerných šatách. V kampani túto ženu zosobňujú tri modelky – Daria Strokous, Fei Fei Sun a Katlin Aas. Pri pohľade možno vnímať aj asociáciu s Botticelliho troma gráciami.

dior_secretgarden_02

dior_secretgarden_03

dior_secretgarden_04

dior_secretgarden_05

text: -as-
foto a video: Courtesy of Dior

 

    2975

    Súvisiace články