Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 9. december 2013

Vidiek, hory a mestský glamour: sviatočné kampane

Vianočný večierok, zimná lyžovačka či silvestrovská party patria k neodmysliteľným udalostiam spojených so záverom roka. Ak rozmýšľate nad tým, čo si obliecť na hory či na firemnú akciu, inšpirujte sa „Holiday" kolekciami módnych domov a značiek.Na hory s HermèsKampane francúzskeho módneho domu vzdávajú hold nielen „fashion", ale aj športovému nadšeniu.

Vidiek, hory a mestský glamour: sviatočné kampane

9.12.2013

Vianočný večierok, zimná lyžovačka či silvestrovská party patria k neodmysliteľným udalostiam spojených so záverom roka. Ak rozmýšľate nad tým, čo si obliecť na hory či na firemnú akciu, inšpirujte sa „Holiday" kolekciami módnych domov a značiek.

sviatocnekampane_01_hermes

Na hory s Hermès

Kampane francúzskeho módneho domu vzdávajú hold nielen „fashion", ale aj športovému nadšeniu. Výnimkou nie je ani aktuálna zimná kampaň, ponúkajúca pohľad na strhujúce biele scenérie. Spolu s nórskou modelkou Iselin Steiro v ich popredí „účinkujú" kabelka Mini Berline aj šatky z poslednej jesennej kolekcie pomenované Hermès Sport, Les Courses a Aux Sports D´hiver. Make-up artistom kampane bol Adrien Pinault, stylistkou Clare Richardson, fotografií sa vynikajúco zhostil Nathaniel Goldberg.

sviatocnekampane_02_hermes

sviatocnekampane_03_hermes sviatocnekampane_04_hermes

sviatocnekampane_05_hermes

sviatocnekampane_06_hermes sviatocnekampane_07_hermes

Vidiečania od Ralpha Laurena
Na rozdiel od sviatočných kampaní presiaknutých glamour atmosférou, prezentácia značky Ralph Lauren nás pozýva na vidiek, aby nám predstavila príležitostné nóbl outfity v úplne novej podobe. Chromatická paleta sa nesie v odtieňoch červenej, bielej a čiernej, s ľahkým dotykom zlatej. Sofistikovane spája maskulínne a ženské prvky a do elegantných lookov vnáša prvky ako pletený sveter s abstraktnými šik motívmi, dlhý kabát či školská čiapka. Tvárou kampane je ruská modelka Vlaentina Zalyaeva, fotografom Richard Phibbs.

sviatocnekampane_08_ralphlauren

sviatocnekampane_09_ralphlauren

sviatocnekampane_10_ralphlauren

sviatocnekampane_11_ralphlauren sviatocnekampane_12_ralphlauren

sviatocnekampane_13_ralphlauren

Glamour podľa Banana Republic
Zima v štýle glamour zavládla v kampani značky Banana Republic, ktorú v ešte v roku 1978 založili manželia Mel a Patrizia Zieglerovci s cieľom ponúkať oblečenie s témou safari. Keď ju v roku 1983 prevzala do svojho portfólia spoločnosť Gap Inc., nadobudla luxusnejší charakter. V tejto sezóne, po úspešnej spolupráci s módnou dizajnérkou L´Wren Scott, prináša výber najlepších kúskov pre sviatočné obdobie, ale aj teplé bundy, šik kárované kúsky inšpirované mužskou módou či teplé svetre. Modelky Jessicu Stam a Alrenis Sosa nafotil v kampani Norman Jean Roy.

sviatocnekampane_14_bananarepublic sviatocnekampane_15_bananarepublic

sviatocnekampane_16_bananarepublic

sviatocnekampane_17_bananarepublic sviatocnekampane_18_bananarepublic

Androgýnna elegancia od Hugo Boss
Na pozadí nočnej panorámy veľkomesta nám britská modelka Lily Donaldson predstavuje „Holiday" kolekciu luxusnej nemeckej značky, ktorá sa nesie v znamení ultra elegantných kúskov s prímesou androgýnnych prvkov. V réžii davida Hagglunda sa nám pred očami premietajú minimalistické sviatočné looky s luxusnými detailmi, ako sú kovové odlesky alebo vypracovanie z hadej kože.

sviatocnekampane_19_hugoboss

sviatocnekampane_20_hugoboss

sviatocnekampane_21_hugoboss

sviatocnekampane_22_hugoboss

Rock-and-roll party s Michaelom Korsom
Sviatočné obdobie je najlepším obdobím roka. Takouto myšlienkou sa nás snaží osloviť kampaň na špeciálnu kolekciu Michaela Korsa, pripravená v New Yorku. Za objektívom nestál nikto iný, ako ospevovaný Mario Testino. „Páči sa mi predstava rock-and-rollových Vianoc, plných denimu a diamantov. Je to milé, ale zároveň presiaknuté štýlom glamour ‒ jednoducho, dokonalá kombinácia na sviatky," vysvetľuje Michael Kors. Treba dodať, že atmosféru najlepšej party v roku podčiarklo aj hlavné obsadenie, v ktorom sa objavili Corey Baptiste, Ji Hye Park, Julia Frauche, Karmen Pedaru, Lais Ribeiro, Simon Nessman a Victor Nylander.

sviatocnekampane_23_michaelkors

sviatocnekampane_24_michaelkors

sviatocnekampane_25_michaelkors

sviatocnekampane_26_michaelkors

sviatocnekampane_27_michaelkors

pripravila: Anna Salvová
foto: archív značiek


 

    3568

    Súvisiace články