Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 11. september 2014

Unique Fashion Week: Dolce & Gabbana party

Druhý módny večer pod hlavičkou Unique Fashion Week v Prahe sa niesol v znamení najslávnejšieho talianskeho monogramu Dolce & Gabbana.Privátna prehliadka novej kolekcie FW14 sa konala v priestoroch butiku na Parížskej ulici v Prahe. Konvenčné mólo však absentovalo.

Unique Fashion Week: Dolce & Gabbana party

11.9.2014

Druhý módny večer pod hlavičkou Unique Fashion Week v Prahe sa niesol v znamení najslávnejšieho talianskeho monogramu Dolce & Gabbana.

Privátna prehliadka novej kolekcie FW14 sa konala v priestoroch butiku na Parížskej ulici v Prahe. Konvenčné mólo však absentovalo. Modeli a modelky predviedli najnovšie kreácie z ateliéru Domenica Dolce a Stefana Gabbanu priamo v predajni kráčajúc pomedzi hostí večera. Základným motívom dámskej kolekcie boli výrazné prírodné motívy, ktoré boli prítomné aj v interiéri ako dekorácie. Pánske modely upútali najmä opakovanou aplikáciou zipsov a dokonalým spracovaním kože.

960px-60-UFW_5137

Guest list obsahoval mnoho prominentných mien. Okrem spisovateľky Báry Nesvadbovej, či riaditeľsky Fashion TV Gabriely Drobovej na akcii žiarila Simona Krainová s manželom, Bruno Ciberej a hlavnou hviezdou večera bol model Chris Elson, ktorý je niekoľko sezón tvárou značky. Tím TOP FASHION úspešného modela po pražskej prehliadke vyspovedal.

960px-60-UFW_5211
Barbora Franeková a Milosh Harajda vyspovedali pre TOP FASHION Chrisa Elsona.

Je toto tvoja prvá návšteva Prahy?
Áno, som tu po prvý krát. Pricestoval som pred dvoma dňami a Praha ma okamžite očarila svojou atmosférou. Je to prekrásne historické mesto. Oveľa pôsobivejšie ako Madrid, kde žijem. V Londýne, odkiaľ pochádzam, je v tomto období už veľmi zlé počasie. V Prahe leto stále trvá. To ma potešilo.

Aký je tvoj osobný vzťah ku značke Dolce & Gabbana?
Pracoval som pre nich veľa túto aj minulú sezónu. Domenico a Stefano sú úžasní. Veľmi príjemní a talentovaní ľudia, ktorí tvoria nádherné modely.

Keď nepracuješ, ako vyzerá tvoj šatník?
Určite tam nájdete Dolce & Gabbana. Ulietavam na topánkach. Riadim sa však pravidlom, že nemusíte utratiť veľa peňazí na to, aby ste vyzerali dobre.

Ak by si mal vybrať jeden artikel, ktorý by mal každý chlap mať v šatníku, čo by to bolo?
Kvalitný pár topánok.



text: Milosh Harajda
foto: Unique One

 

    4140

    Súvisiace články