Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 23. august 2014

Blíži sa finále Schwarzkopf Elite Model Look 2014

Španielska sála Pražského hradu bude v utorok 2. septembra od 20:30 hostiť 24 finalistiek a finalistov prestížnej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2014 pre Českú a Slovenskú republiku.

Blíži sa finále Schwarzkopf Elite Model Look 2014

23.8.2014

Španielska sála Pražského hradu bude v utorok 2. septembra od 20:30 hostiť 24 finalistiek a finalistov prestížnej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2014 pre Českú a Slovenskú republiku. Súťaž Elite Model Look je najväčšou modelingovou súťažou na svete a každý rok sa do nej prihlási vyše 450 000 záujemcov z takmer 60 krajín.

Počas mesiacov apríl a máj sa uskutočnilo v obchodných centrách po celej ČR a SR celkom 26 kastingov. Finalisti ročníka 2014, ktorý je premiérovo obohatený aj o mužskú sekciu, predvedú 2. septembra kolekcie slávnych módnych domov. Jedným z hudobných hostí slávnostného večera bude objav roka, speváčka Lenny. Večerom bude aj tento rok sprevádzať moderátor Leoš Mareš.

Prazsky_hrad

Spanielsky_sal_2
Pražský hrad a Španielska sála počas minuloročného finále.

O budúcich modelkách bude rozhodovať porota zložená z odborníkov v oblasti módy, kultúry a médií, partnerov a zahraničných modelingových agentov. V porote zasadne napríklad česká topmodelka a ambasádorka súťaže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2014 Pavlína Němcová, prezident siete Elite Model Management Vick Mihaci či riaditeľ súťaže Sáša Jány, ktorý o súťaži hovorí: „Teší ma obrovský záujem mladých slečien a mužov. Z viac ako 8 500 uchádzačov, ktorých sme videli za posledný rok, sme vybrali 24 nádejných adeptov. Verím, že finalisti, budú úspešne reprezentovať obe krajiny aj na svetovom finále v čínskom Shenzhene, ktoré sa uskutoční v novembri ".
Čestnou predsedníčkou poroty 23. ročníka súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre ČR a SR sa stala vynikajúca slovenská moderátorka Adela Banášová.

schwarzkopf_elite_model_look_crsr__2013_zleva_michaela_kocianov__barbora_kolarikov__narodna_vitazka_sr_Eva_klimkova__narodna_vitazka_Cr_a_Daniela_Pestova
Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2013 - zľava Michaela Kocianová, Barbora Kolariková (národná víťazka za SR), Eva Klimkova (národná víťazka za ČR) a Daniela Peštová.

svetove_finale_elite_model_look_2013_druh__zprava_Eva_Klimkov__Cr_svetova__vitezka
Svetové finále Elite Model Look 2013 - druhá zprava Eva Klimková (ČR) - svetová víťazka.

„Som veľmi rád, že finále Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR sa môže i tento rok konať v nádhernom prostredí Španielskej sály Pražského hradu. Dúfam, že krása českých a slovenských žien a mužov v spojení s týmto priestorom a kolekciami od Vivienne Westwood, Diane von Fürstenberg či Isabel Marant budú jedinečným módnym zážitkom," dodáva Sáša Jány, riaditeľ súťaže.

Medzi pozvanými hosťami večera sú napríklad herečka Aňa Geislerová, topmodelka Daniela Peštová či svetová víťazka Elite Model Look 2013 Eva Klímková a ďalší zástupcovia českého a slovenského módneho priemyslu a showbiznisu. Nebudeme chýbať ani my :)

Finalistky a víťazky súťaže Elite Model Look sa pravidelne objavujú na obálkach tých najprestížnejších svetových a domácich módnych magazínov:


Zhora zľava: 1. Adriana Čerňanová, 2. Daniela Peštová, 3. Denisa Dvončová, 4., 5. Denisa Dvořaková, 6. Zuzana Stráská, Karolína Mrozková, Robin Barnet, Margita Žuchová, Adriana Čerňanová, 7. Eva Klimková, 8., 9. Hana Jiříčková, 10. Karolína Mrozková, 11. Lenka Hanáková, Daniela Peštová, 12. Linda Nývltová, 13. Magdaléna Langrová, 14., 15. Michaela Hlaváčková, 16. Michaela Kocianová, 17. Sasha Gachulincová, 18. Zuzana Stráská

zdroj: elite

 

    4004

    Súvisiace články