Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 29. november 2013

Úspech Česko-Slovenska na finále Elite Model Look

Obrovský úspech našich dievčat na 30. svetovom finále najprestížnejšej modelingovej súťaže Elite Model Look v čínskom Shenzene!!Barbora Koláriková, 14-ročná študentka Gymnázia Pankúchova v Bratislave, ktorá vyhrala v septembri v Španielskej sále Pražského hradu národné finále Schwarzkopf Elite Model Look, sa prebojovala do TOP 15 svetového finále.Celosvetovou víťazkou sa stala Češka, Eva Klímková, 16-ročná študentka Strednej odbornej školy stavebnej a záhradníckej v Prahe.

Úspech Česko-Slovenska na finále Elite Model Look

29.11.13

Obrovský úspech našich dievčat na 30. svetovom finále najprestížnejšej modelingovej súťaže Elite Model Look v čínskom Shenzene!!

SLOVAKIA_BayaKOLARIKOVA_96

Barbora Koláriková, 14-ročná študentka Gymnázia Pankúchova v Bratislave, ktorá vyhrala v septembri v Španielskej sále Pražského hradu národné finále Schwarzkopf Elite Model Look, sa prebojovala do TOP 15 svetového finále.

CZECHREPUBLIC_EvaKLIMKOVA_prezentacni_foto_pro_porotu_Shenzhen

Celosvetovou víťazkou sa stala Češka, Eva Klímková, 16-ročná študentka Strednej odbornej školy stavebnej a záhradníckej v Prahe. Nápadne pripomína Kate Moss,čo poviete?

Druhé miesto obsadila Alexandra z Monaca, o tretie miesto sa podelili dve finalistky Amilna z Angoly a Dalma z Maďarska.

Agentúra Elite predstavila tento rok formát veľkolepého hudobno - zábavného programu, v ktorom vystúpili supermodelky agentúry Elite - Liu Wen , Malgosia Bela a Charlotte Di Calypso. Hudobným hosťom bola Chris Lee, ktorá pred 2 týždňami získala cenu MTV Europe Music Award.


Veríme, že sa Barbora i Eva zaradia v blízkej budúcnosti medzi také topmodelky ako sú napríklad Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Cindy Crwaford, Michaela Kocianová či Denisa Dvončová, ktorým účasť v Elite Model Look odštartovala ich kariéru.

Sáša Jány, riaditeľ súťaže Schwarzkopf Elite Model Look pre ČR a SR hovorí: "Som nadšený z tohto skvelého úspechu českej a slovenskej víťazky. Je to zároveň potvrdenie a ocenenie vynikajúcej práce oboch teamov, ako Elite Prague tak Elite Bratislava, vďaka čomu sú naše agentúry dlhodobo leadrom na trhu".

Zdroj: Elite

 

    7162

    Súvisiace články