Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 9. október 2013

Šaty vašej obľúbenej celebrity na dosah

V zahraničí už dlhšie populárny a dobre fungujúci koncept showroomu spojeného s predajom šiat známych osobností, pôvodne určených „na jeden večer", sa rozhodla na Slovensku realizovať Nela Kočišová, manželka známeho herca Petra Kočiša.„Nakupovanie a móda sú mojou vášňou tak ako pre väčšinu žien," priznáva otvorene. „Nie som posadnutá zháňaním najnovších vecí, ale vždy ma poteší niečo originálne, trendové alebo výhodné.

Šaty vašej obľúbenej celebrity na dosah

9.10.2013

starstore_03V zahraničí už dlhšie populárny a dobre fungujúci koncept showroomu spojeného s predajom šiat známych osobností, pôvodne určených „na jeden večer", sa rozhodla na Slovensku realizovať Nela Kočišová, manželka známeho herca Petra Kočiša.

„Nakupovanie a móda sú mojou vášňou tak ako pre väčšinu žien," priznáva otvorene. „Nie som posadnutá zháňaním najnovších vecí, ale vždy ma poteší niečo originálne, trendové alebo výhodné. Ak sa k tomu pridá potreba dodržiavať nepísané pravidlo ‒ objaviť sa v spoločnosti zakaždým v novom, alebo aspoň v obmenenom outfite ‒ starosť navyše je na svete! Mám ju na pamäti a stretávam sa s ňou takmer neustále." Vlastné skúsenosti, dopyt okolia, ale aj kamarátka v Prahe, ktorá prišla s rovnakým nápadom – to všetko doviedlo Nelu Kočišovú k myšlienke vytvoriť miesto, ktoré by ponúkalo módne vychytávky, patriace známym postavám šoubiznisu.

starstore_01

Načo čakať, kým zostarnú...
Princíp showroomu STAR STORE je jednoduchý, no o to efektnejší. „Zákazníčky nájdu u nás kvalitný a atraktívny sortiment. Nie sme požičovňa ani second-hand, ako sa mnohí domnievajú. Neponúkame obnosené oblečenie, ale jedinečné, niekedy priam pamätné kúsky zo šatníkov známych osobností slovenského šoubiznisu. Objavujú sa tu šaty a doplnky svetových značiek, ale aj popredných domácich návrhárov. Niektoré sú dokonca nové, vôbec nenosené," upozorňuje majiteľka hviezdneho showroomu. „Pri aktívnom spoločenskom živote máte totiž ako hviezda dve možnosti: šaty si obliecť raz, po udalosti ich odložiť hlboko do skrine a počkať si, kým o pár desaťročí nedostanú prívlastok vintage, alebo ich jednoducho ‚posunúť‛ čo najskôr ďalej – teda urobiť radosť niekomu inému. A práve preto je tu STAR STORE."

starstore_02Hviezdny šatník
Sortiment showroomu STAR STORE už obohatilo o svoje jedinečné „kúsky" niekoľko známych Sloveniek: ex-modelka Lucia Hablovičová, fitneska Zora Czoborová, moderátorka Alena Heribanová, herečka Karin Haydu, športová moderátorka Kristína Kormúthová, riaditeľka súťaže Miss Slovensko, Magdaléna Šebestová, či modelka Ivana Kičikoleva. Známe módne „maniačky" so zásobami viac než závideniahodnými, ako modelka Romana Škamlová, MISS-ka Veronika Husárová, moderátorka Lenka Šoóšová, štylistka Zuzana Kanisová, tváre Fashion TV, Mária Zelinová a Soňa Skoncová, či ďalšie známe modelky a osobnosti majú už do STAR STORE rovnako namierené.

Kde sa k nim dostanete?
Showroom STAR STORE slánostne pokrstila majiteľka Nela Kočišová spoločne so svojím dobrým kamarátom a tvorcom niekoľkých, exkluzívnych rób v jej šatníku, módnym návrhárom Ferom Mikloškom. K úspešnému začiatku prispelo svojou prítomnosťou a prínosom z vlastných garderób aj niekoľko už spomínaných známych tvárí. Priestory ponúkajúce mediálne známe outfity slovenských celebrít môžete voľne navštíviť v Bratislave, na Dunajskej ulici č. 48, v pracovných dňoch od 10:00 do 18:00, prípadne si vopred dohodnúť stretnutie na čísle: +421 908 767 787.

zdroj: STAR STORE



 

    5475

    Súvisiace články