Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 13. marec 2013

Schwarzkopf Elite Model Look Casting 2013

Od 15. do 25.

Schwarzkopf Elite Model Look Casting 2013

13.3.2013

Od 15. do 25. marca 2013 sa v obchodných centrách po celom Slovensku uskutočnia castingy do najprestižnajšej modelingovej súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2013.

Do súťaže sa môžu prihlásiť všetky dievčatá vo veku 13 až 22 rokov, s výškou nad 170 cm. Ambasádorkou súťaže sa opäť stala topmodelka Michaela Kocianová, ktorá bude spolu s porotou vyberať uchádzačky a sprevádzať celým castingom.
„Minulý rok sa na Slovensku prihlásilo výše 3000 dievčat a vybrali sme nádherné finalistky. Pevne verím, že tomu bude aj tento rok. Som poctený obrovským a trvalým záujmom o súťaž Schwarzkopf Elite Model Look ," povedal Sáša Jány, zástupca Schwarzkopf Elite Model Look pre SR a ČR.
Každé dievča sa zúčastní osobného pohovoru so zástupcami agentúry Elite a získa darčeky od partnerov súťaže. Niektoré z účastníčok sa budú priamo v mieste konania castingu pred publikom líčiť, česať a získajú možnosť vyskúšať si fotenie základných fototestov. Na väčšine castingov sa predvedú aj profesionálne modelky Elite, ktoré odprezentujú nové vlasové trendy Schwarzkopf Looks na rok 2013.
Dievčatá sa o postupe do semifinále, ktoré sa bude konať v júni v Bratislave, dozvedia až po skončení všetkých castingov. Na neverejnom semifinále sa vyberú finalistky, ktoré budú reprezentovať Slovensko na národnom finále v Prahe v septembri 2013. Víťazka národného finále odcestuje na jubilejný 30.ročník svetové finále Elite Model Look do Číny.
EML_2Objemom, kvalitou a profesionálnym prístupom je dnes táto súťaž najväčšou a najprestížnejšou svojho druhu na svete. Koná sa v 65 krajinách sveta a každoročne sa do nej prihlási viac než 400 000 začínajúcich modeliek.
Prostredníctvom tejto súťaže boli objavené mnohé známe tváre z titulných strán svetových módnych časopisov. Súťaž pomohla odštarovať kariéry takých modelingových hviezd súčasnosti ako sú napr. Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Alessandra Ambrossio, či Michaela Hlaváčková, Michaela Kocianová, no aj slovenskej víťazky z roku 2003, Denisy Dvončovej, ktorá skončila na svetovom finále ako jediná Slovenka na prvom mieste.

Ďalší ročník castingov do súťaže Schwarzkopf Elite Model Look 2013 pre Slovenskú republiku prebehne na jar v týchto obchodných centrách:

EML

 

    5168

    Súvisiace články