Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 23. august 2013

L‘Oréal Professionnel partnerom Bratislava Fashion Weekendu

Bratislava Fashion Weekend 2013 je v poradí už tretím ročníkom najprestížnejšieho módneho projektu na Slovensku. Tento rok sa vlasovým partnerom stáva L'Oréal Professionnel, na čele s ambasádorkou a supervízorkou Renátou Márovou.Renáta povedie tím štrnástich kaderníkov, ktorí sa postarajú o účesy viac než 30 modeliek.

L‘Oréal Professionnel partnerom Bratislava Fashion Weekendu

23.8.2013

Bratislava Fashion Weekend 2013 je v poradí už tretím ročníkom najprestížnejšieho módneho projektu na Slovensku. Tento rok sa vlasovým partnerom stáva L'Oréal Professionnel, na čele s ambasádorkou a supervízorkou Renátou Márovou.

bfw_loreal_01


Renáta povedie tím štrnástich kaderníkov, ktorí sa postarajú o účesy viac než 30 modeliek. Akcia sa bude konať od 3. do 6. októbra 2013 na nábreží Dunaja pri obchodnom centre EUROVEA. Pre komunikáciu nového ročníka si organizátori ako oficiálnu tvár vybrali slovenskú topmodelku Vieru Schottertovú. Okrem nej sa fanúšikovia módy a trendov môžu tešiť aj na zvučné mená z radov slovenských a zahraničných návrhárov. Svoju účasť už potvrdili okrem iných aj Fero Mikloško, Lukáš Kimlička, Marcel Holubec a Lenka Sršňová. A čo Renáta Márová prezradila o blížiacom sa BFW?

bfw_supervizorkaPrečo ste prijali ponuku stať sa supervízorkou BFW?
Robiť supervízora BFW je pre mňa predovšetkým výzvou, zaujímavým a kreatívnym projektom. Veľmi sa na to teším a takisto na celý tím LP.

Do akej miery ste spojená s módou a aké sú vaše doterajšie skúsenosti v tejto oblasti?
Móda je neoddeliteľnou súčasťou môjho remesla, takže z toho vyplýva, že je veľmi dôležité sledovať módne trendy a čerpať z nich. Čo sa týka módnych prehliadok a skúseností, v mojej profesii pracujem už 25 rokov. Prehliadky sú pre mňa veľmi atraktívne pre svoju tvorivosť a kreativitu. Je to úzka tímová práca medzi módnym návrhárom, make-up artistom a hairstylistom. Samozrejme, neodmysliteľnou súčasťou je aj adrenalín v zákulisí :)

Ako prebiehajú prípravy tímu kaderníkov L´Oréal Professionnel?
Čaká ma zopár stretnutí so supervízormi celého projektu a s módnymi návrhármi, potom máme poradu s celým tímom, na ktorej všetko doladíme a sfinalizujeme. Každý člen tímu ma svoju úlohu, musí presne vedieť, čo má robiť. Každá práca musí byť presne načasovaná.

zdroj: L´Oréal


 

    4775

    Súvisiace články