Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 24. júl 2014

Slávne tváre so slávnymi kabelkami

Aj napriek tomu, že v lete nás to ťahá k vode a v sparnej horúčave máme chuť nosiť plážové oblečenie aj do práce, mnohé ženy chcú aj v najväčšej páľave zostať elegantnou dámou. Ich gráciu pritom podčiarkne aj vkusná kabelka a módni tvorcovia to dobre vedia.

Slávne tváre so slávnymi kabelkami

Aj napriek tomu, že v lete nás to ťahá k vode a v sparnej horúčave máme chuť nosiť plážové oblečenie aj do práce, mnohé ženy chcú aj v najväčšej páľave zostať elegantnou dámou. Ich gráciu pritom podčiarkne aj vkusná kabelka a módni tvorcovia to dobre vedia. Aj preto kampane letných kolekcií dopĺňajú kampane doplnkov, ako sú okuliare, šatky a, samozrejme, kabelky. Sú našou slabosťou aj tajomstvom, ukrývajú naše poklady, a preto ich milujeme.

Dior „naverboval‟ do kampane na kabelku Lady Dior opäť svoju obľúbenú francúzsku herečku Marion Cotillard, ktorá je tvárou módneho domu už od roku 2008. Jej baletné pózy vo vzduchu pritom bravúrne zachytil Jean-Baptiste Mondino.



Televízna hviezda, modelka, novinárka aj módna ikona v jednej osobe, Alexa Chung, sa podujala stvárniť hlavnú hrdinku kampane na kabelky značky Longchamp, dlhoročnej stálice na francúzskom módnom trhu. Alexu fotil Max Vadukul, zatiaľ čo o make-up sa postaral Fred Farrugia.



Spomínať kabelky a obísť módny dom Louis Vuitton by bolo ako absolvovať Tour de France bez zástavky v Paríži. Aj herečka Michelle Williams sa zmenila na bosú cycle-chic dievčinu v kampani, v ktorej sa objavil aj najnovší prírastok medzi kabelkami s iniciálami LV - Lockit.


pripravila: Anna Salvová
foto: archív módnych domov

    4437

    Súvisiace články