Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 20. apríl 2014

KAMAKO BÁL 2014: Takýto cirkus ste ešte nezažili!

Vysokoškolskí študenti aj tento rok organizujú exkluzívny reklamný event. Ak vieš spraviť poriadny cirkus, tak 25.

KAMAKO BÁL 2014: Takýto cirkus ste ešte nezažili!

20.4.2014

Vysokoškolskí študenti aj tento rok organizujú exkluzívny reklamný event. Ak vieš spraviť poriadny cirkus, tak 25. apríla 2014 ťa tvoje klaunovské topánky zavedú do klubu The Square na Trnavskom mýte v Bratislave. Veľkolepé podujatie študentov marketingovej komunikácie Univerzity Komenského, známe ako KAMAKO BÁL, sa uskutoční o 20:00 hodine a bude plné veľkolepých prekvapení.

kamakobal14_01


Aktuálny 3. ročník reprezentačného bálu má ambíciu nadviazať na predchádzajúce úspešné ročníky ‒ KAMAKO BÁL Burlesque a KAMAKO BÁL Western. Nosnou témou na rok 2014 je bombastický, veľkolepý a grandiózny CIRKUS, z ktorého sa zatočí hlava aj ostrieľaným „krotiteľom hedlajnov, art(istom) directorom či account manéžerom". Na akcii sa predstaví tanečná skupina RDS Company by Riverpark Dance School, cirkusová škola CirKus-Kus, umelecká dvojica Duo Aratron Aspis a speváčka Lea. Najšialenejším cirkusom vás bude sprevádzať moderátor večera, Jakub Gogál. O hudbu sa postará DJ Fazo.

kamakobal14_02

Cirkusanti z KAMAKA nenechali nič na náhodu a osobne obehli agentúry v meste, aby pozvali každú jednu kreatívnu šelmu. Vy sa nechajte zlákať pestrým programom, súťažami, fotoboxom či živým stolom. Dress code je jasný ‒ čím uletenejšie, tým lepšie. Navyše, najlepší outfit vyhráva lomofoťák!

kamakobal14_03

KAMAKO BÁL je projekt študentov marketingovej komunikácie Univerzity Komenského, ktorého cieľom je pomôcť priblížiť sa praxi, získať potrebné skúsenosti z organizovania eventov, spojiť terajších i bývalých študentov, pedagógov a ľudí z reklamnej praxe a takisto rozvíjať kontakty naprieč slovenským reklamným spektrom. Na exkluzívny event sústredia svoju pozornosť osobnosti z prostredia reklamných agentúr a médiá a hovorí sa o nej aj ako o rePrezentačnom bále.

Vstupenky si môžete rezervovať na adrese rezervacia.kamakobal2014@gmail.com alebo zakúpiť priamo na mieste. Viac informácií nájdete na fan page http://www.facebook.com/kamako.bal.

Aká veľká je tvoja odvaha, taký bude tvoj zážitok!

kamakobal14_plagat


zdroj: KAMAKO BÁL

 

    4450

    Súvisiace články