Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 30. október 2013

Hotel Kontakt: Kolíska wellness na Slovensku

Každému sa dnes naskytujú tisíce príležitostí na odpočinok. Len málo vecí však telu osoží viac než dokonalý oddych v príjemnom prostredí, kde sa o vás skvelo postarajú.

Hotel Kontakt: Kolíska wellness na Slovensku

30.10.2013

Každému sa dnes naskytujú tisíce príležitostí na odpočinok. Len málo vecí však telu osoží viac než dokonalý oddych v príjemnom prostredí, kde sa o vás skvelo postarajú. Ideálne spojenie pokojného a aktívneho relaxu poskytuje Hotel Kontakt, ktorý vôbec ako prvý na Slovensku prišiel s obľúbeným konceptom wellness.

HotelKontakt_01

HotelKontakt_08


Kontakt Wellness Hotel**** sa nachádza na okraji Tatranského národného parku, 4 km od známeho strediska Tatranská Lomnica. Situovaný v obci Stará Lesná, uprostred nádhernej horskej prírody, ponúka oddych a zábavu pre rodiny s deťmi, ale aj maximálny komfort pre biznis klientelu, ktorá ocení aj wifi pripojenie v celom objekte hotela vrátane konferenčných priestorov s kapacitou 120 miest.

HotelKontakt_02

Wellness koncept
Dnes sa pojem „wellness" stal súčasťou životného štýlu mnohých z nás, ale málokto sa zamýšľa nad pôvodným významom tohto slova. Slovo wellness je odvodené od „wellbeing and fitness", čo znamená blahodarný pocit pre telo i dušu spojený s aktívnym odpočinkom. Práve wellness hotel Kontakt bol prvým hotelom na Slovensku, ktorý tieto atribúty spojil a vytvoril tak koncept, ktorý u nás funguje dodnes a uspokojuje potreby mnohých návštevníkov.

HotelKontakt_04 HotelKontakt_05

Kokteil vo vírivke
Počas pobytu sa oplatí využiť vstup do úžasného a moderne vybaveného wellness centra. Nájdete v ňom fitnes centrum a vitálny svet s relaxačnými miestnosťami, saunami, parnými kúpeľmi, vírivkami, relaxačným bazénom s chrličmi vody a masážnymi tryskami. Milovníci parných kúpeľov sa potešia fínskej saune s ochladzovacou kaďou a vírivkou priamo pod tatranským nebom. V hoteli Kontakt si môžete vybrať aj z bohatej ponuky masáží, telových ošetrení a kozmetických procedúr. V Jacuzzi bare si zasa priamo vo vírivke môžete vychutnať váš obľúbený kokteil.

HotelKontakt_06

HotelKontakt_07

Australian Open na dosah
Na aktívne trávenie voľného času ponúka hotel Kontakt aj nasledovné aktivity: bowling s dvoma dráhami, biliard, stolný tenis, stolný futbal, air hockey. Pre najmenších je pripravený detský kútik a pravidelné animácie. Počas letných dní je k dispozícii ihrisko s profesionálnym povrchom „Australian Open", na ktorom si prídu na svoje nielen priaznivci tenisu, ale aj futbalu, volejbalu či basketbalu. Navštíviť môžete aj vonkajšiu kolibu s nezabudnuteľnou atmosférou letných grilovačiek a posedení.

HotelKontakt_09

Príďte sa sami presvedčiť o kvalitách wellness hotela Kontakt. Aj pre vás sa môže stať malým kúskom raja, v ktorom vás srdečne privítame.

Kontakt Wellness Hotel ****
Stará Lesná 180
059 52 Stará Lesná
www.hotelkontakt.sk



 

    3890

    Súvisiace články