Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 2. december 2013

Víťazi Davis Cupu majú vlastnú kolekciu hodín

Fenomenálny úspech dosiahla česká daviscupová reprezentácia, keď na horúcej srbskej pôde dokázala obhájiť víťazstvo v najprestížnejšej mužskej tímovej súťaži sveta. Na výhre majú obrovskú zásluhu práve Radek Štěpánek a Tomáš Berdych, ktorí pre spoločnosť D.I.C.

Víťazi Davis Cupu majú vlastnú kolekciu hodín

2.12.2013

Fenomenálny úspech dosiahla česká daviscupová reprezentácia, keď na horúcej srbskej pôde dokázala obhájiť víťazstvo v najprestížnejšej mužskej tímovej súťaži sveta. Na výhre majú obrovskú zásluhu práve Radek Štěpánek a Tomáš Berdych, ktorí pre spoločnosť D.I.C. navrhli diamantové hodinky.

dic_stepanek_berdych_02 dic_stepanek_berdych_03


dic_stepanek_berdych_01Výrobu hodiniek osobne inicioval Radek Štěpánek po minuloročnom daviscupovom úspechu, ktorý sa mu spoločne s Tomášom Berdychom podarilo tento rok zopakovať. Obaja tenisti navrhli limitovanú edíciu pánskych hodiniek v počte 32 kusov. Ten symbolizuje roky, ktoré uplynuli od prvého víťazstva vtedajšieho Československa v Davis Cupe. Typickým znakom hodiniek je symbol Davisovho pohára a gravírovaný podpis hráča na číselníku osadenom diamantmi. Na rube plášťa je potom vyznačený 100. ročník súťaže. Pre svoj nápad získal Radek Štěpánek spolubojovníka Tomáša Berdycha. Jeho edícia sa okrem farby a podpisu na ciferníku líši i vyhotovením náramku z kože z aligátora modrej farby s červeným prešívaním. Celé hodinky sa nesú v duchu trikolóry. Sú švajčiarskej výroby, vybavené strojčekom ETA a ich hodnotu, okrem tej zberateľskej, zvyšujú aj samotné diamanty. Ich cena je 8 tisíc eur a exkluzívne sú na predaj v showroomoch Diamonds International Corporation.

Výťažok na charitu
Časť výťažku z predaja hodiniek limitovanej edície Štěpánek bude venovaná Nadácii Pohyb bez pomoci, ktorú založil profesor Pavel Kolář. A práve jemu Radek Štěpánek – podľa vlastných slov – vďačí za možnosť pokračovať v úspešnej tenisovej kariére. Časť výťažku z predaja druhej limitovanej edície Berdych bude venovaná Nadačnému fondu Tomáša Berdycha.

zdroj: D.I.C.

 

    2666

    Súvisiace články