Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Dizajn / 1. september 2013

Shopping list: obchod Valentino inšpirovaný rozprávkami

Milánska vlajková predajňa značky REDValentino je ďalšou víziou snivého sveta módy. Butik otvára zvedavcom dvere do troch tajomných komnát, ktoré sú ukážkou ozdobného minimalizmu.Kreatívni riaditelia módneho domu Valentino, Maria Grazia Chiuri a Pierpaolo Piccioli, sa pri navrhovaní snivých priestorov inšpirovali rozprávkami.

Shopping list: obchod Valentino inšpirovaný rozprávkami

1.9.2013

Milánska vlajková predajňa značky REDValentino je ďalšou víziou snivého sveta módy. Butik otvára zvedavcom dvere do troch tajomných komnát, ktoré sú ukážkou ozdobného minimalizmu.

RedValentino_01

Kreatívni riaditelia módneho domu Valentino, Maria Grazia Chiuri a Pierpaolo Piccioli, sa pri navrhovaní snivých priestorov inšpirovali rozprávkami. Na vytvorenie dokonalej atmosféry si k spolupráci prizvali aj umelecké duo Paper-Cut-Project z Atlanty, ktoré sa postaralo o náročný styling parochní na hlavách figurín. Ich snehobiela "pokožka" sa vyníma na pozadí kriedových malieb v štýle Trompe l´oeil, vytvárajúcich trojdimenzionálny efekt. Zvyšok dopĺňajú fantazijné prírodné scenérie z bieleho papiera. Všetko však spolu dýcha elegantnou, teplou a intímnou atmosférou.

RedValentino_02

RedValentino_03

RedValentino_04

foto: REDValentino


 

    2725

    Súvisiace články