Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. máj 2016

Herečka Margot Robbie tvárou novej vône Calvin Klein

V auguste uvedie Calvin Klein na trh novú dámsku vôňu. Deep Euphoria bude treťou z kolekcie vôní Euphoria a značka ju definuje ako „modernejšiu a umocnenejšiu sestru" existujúcich dvoch vôní.

Herečka Margot Robbie tvárou novej vône Calvin Klein

V auguste uvedie Calvin Klein na trh novú dámsku vôňu. Deep Euphoria bude treťou z kolekcie vôní Euphoria a značka ju definuje ako „modernejšiu a umocnenejšiu sestru" existujúcich dvoch vôní. Tvárou celosvetovej printovej a televíznej kampane bude herečka Margot Robbie.

Margot Robbie sa tak pridá k ruskej topmodelke Natalii Vodianovej, ktorá je, od uvedenia v roku 2005, tvárou pôvodnej Euphorie a modelke Vanesse Axente, žiariacej v kampani na mladšiu sestru – vôňu Endless Euphoria, uvedenú o deväť rokov neskôr.

25 ročná herečka si prvýkrát získala celosvetovú pozornosť, po tom ako hrala vo filme Martina Scorsesea, nominovanom na Oscara a ocenenom Zlatým glóbusom, Vlk z Wall Street. Na to Margot nadviazala niekoľkými ďalšími významnými úlohami. S Willom Smithom si zahrala vo filme Focus; s Christianom Baleom, Ryanom Goslingom a Bradom Pittom sa objavila vo filme Stávka na neistotu (The Big Short); a po boku Tiny Fey sme ju videli vo vojnovej komédii Tango Whisky Foxtrot.

„Veríme, že Margot Robbie dokonale stelesňuje modernú ženskosť umocnenej vône Deep Euphoria, s ktorou sa stotožnia ženy po celom svete," hovorí Vincent Brun, senior viceprezident globálneho marketingu spoločnosti Calvin Klein Fragrances, Coty Inc. „Sme nadšení spoluprácou s Margot," dodáva Melisa Goldie, vedúca marketingu Calvin Klein, Inc. „Jej krása a talent zosobňujú neuveriteľné dedičstvo žien, ktoré boli zachytené v kampaniach Calvin Klein v priebehu rokov."
zdroj: Coty Inc.
foto: © 2016 Neil Rasmus BFA

3360

Súvisiace články