Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 30. máj 2014

Unikátne metódy redukcie tuku bez kompromisu

Clinica Medica, centrum zdravia, krásy a štíhlej línie v Bratislave, ponúka okrem kozmetických a omladzovacích úkonov aj unikátnu certifikovanú trojitú metódu na úbytok tuku. Kryolipolýzu, termokryolipolýzu a kryoelektroforézu je možné aplikovať súbežne na takmer všetkých častiach tela, a to i na najjemnejších častiach tváre.

Unikátne metódy redukcie tuku bez kompromisu

30.5.2014

Clinica Medica, centrum zdravia, krásy a štíhlej línie v Bratislave, ponúka okrem kozmetických a omladzovacích úkonov aj unikátnu certifikovanú trojitú metódu na úbytok tuku. Kryolipolýzu, termokryolipolýzu a kryoelektroforézu je možné aplikovať súbežne na takmer všetkých častiach tela, a to i na najjemnejších častiach tváre. Predstavuje najefektívnejšiu a najšetrnejšiu redukciu podkožného tuku.

pic30334

Kryolipolýza
Proces kryolipolýzy je inovatívna technológia vyvinutá na redukciu podkožného tuku ochladzovaním tukových buniek s impozantnými výsledkami, ktoré sú konzistentné a preukázateľné. „Je bezbolestná a keď klient dosiahne stabilnú hmotnosť, výsledok je trvalý," vraví MUDr. Pavel Bocek, špecialista z Fakultnej nemocnice Motol v Prahe, ktorý je vyhľadávaným konzultantom v oblasti plastickej a estetickej chirurgie.

Prístroj a prístrojová metóda boli vytvorené na základe dlhých výskumov a klinických štúdií Harvardovej univerzity a špecializovaného tímu lekárov. Pracuje metódou, pri ktorej sa cielene zmrazia tukové bunky cez povrch pokožky bez toho, aby sa poškodilo okolité tkanivo. Prístroj dokáže veľmi efektívne zamerať tukové vankúšiky na bruchu a bokoch a je výraznou a účinnou alternatívou k chirurgickému zákroku.

Kryolipolýza a termokryolipolýza je postupné odbúravanie tuku (nie náhle ako pri kavitácii), čím sa neohrozí lymfatický, cievny a vylučovací systém. Srdce, obličky a mozog sú v absolútnom bezpečí, organizmus nie je zaťažovaný. Nevyžaduje lymfodrenážnu masáž pred a po ošetrení, ako je to pri kavitácii. Garantuje minimálne 25-percentný úbytok tuku lokálne v 5-centimetrovom plošnom rozsahu okolo aplikovanej plochy v priebehu 6 – 8 týždňov, a to navždy!

Kryoelektroforéza je najflexibilnejšia metóda v oblasti starostlivosti o pleť, využiteľná pri celom rade nedostatkov. Úspešne sa používa pri stimulácii vrások, lieči akné, nepravidelné pigmentácie, strie, celulitídu, odbúrava tukové vankúšiky, upravuje ovisnutú kožu a pomáha pri dehydratovanej pokožke. Eliminácia toxínov v koži je nesporná, rovnako ako zlepšenie celkového tonusu pokožky. Procedúra šetrí čas i vaše náklady, eliminuje fyzické bariéry, ktoré nájdete napríklad u ionoforézy.
Kryoelektroforéza je neinvazívna metóda, pri ktorej je 80 – 90 % účinných látok dopravených do hlbších vrstiev kože. To je o 200 – 300 % viac ako u bežného ošetrenia a umožňuje to pulzujúci elektrický prúd. Teplota ošetrenia pleti sa pohybuje medzi –10°C až 0°C, nevzniká pocit tepla alebo pálenia.

pic23483

Rádiofrekvencia a hypertermia
Terapeutické účinky hypertermie na ľudské telo sú dobre známe už od 19. storočia. Rádiofrekvenčná technológia (RF) prístroja v centre Clinica Medica predstavuje inovatívny prístup, ktorý maximalizuje výhody RF technológie a zabraňuje bolesti spojenej s touto technológiou.
Pri ošetrení rádiofrekvenciou dochádza k napätiu fibróznych vlákien a zvyšuje sa okysličenie tkaniva, čím dochádza k spevneniu pokožky. Zároveň vďaka zvýšenej teplote dochádza k zrýchleniu metabolického cyklu, čoho následkom je zmenšenie tukových buniek a viditeľná redukcia celulitídy. Tvárová RF stimuluje a aktivuje fibroplasty, zvyšuje produkciu kolagénu a elastínu. Navracia tak pokožke hebkosť, pevnosť a pružnosť tam, kde ju najviac potrebuje.
pic15763

Úbytok tuku, úprava celulitídy, okysličenie a prekrvenie podkožného a tukového tkaniva, redukcia strií. To všetko bez operácie, bez bolesti a bez rekonvalescencie.
Na štíhlu líniu nie je nikdy neskoro, začnite teraz s výnimočnou ponukou v centre zdravia, krásy a štíhlej línie, Clinica Medica.

www.clinicamedica.sk





    3327

    Súvisiace články