Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 12. november 2013

Regenerujte a hydratujte svoju pleť na prírodnej báze

„To, čo nemôžem zjesť, si nedám na tvár," také je motto Annemarie Lindner, 94-ročnej zakladateľky kozmetickej značky Annemarie Börlind. Už táto veta prezrádza, že exkluzívne kozmetické produkty majú čisto prírodné zloženie bez akýchkoľvek syntetických látok, čo dokazujú aj certifikáty Eco Control a CSE.

Regenerujte a hydratujte svoju pleť na prírodnej báze

12.11.2013

Annemarie_01

„To, čo nemôžem zjesť, si nedám na tvár," také je motto Annemarie Lindner, 94-ročnej zakladateľky kozmetickej značky Annemarie Börlind. Už táto veta prezrádza, že exkluzívne kozmetické produkty majú čisto prírodné zloženie bez akýchkoľvek syntetických látok, čo dokazujú aj certifikáty Eco Control a CSE. Úspešnosť ošetrujúcich radov potvrdzuje aj dlhoročná tradícia či množstvo ocenení.


Regenerácia pleti
LL REGENERATION je regeneračná línia určená pre ženy vo veku okolo tridsiatky a vyššie a patrí k bestsellerom značky, a to aj po 40 rokoch svojej existencie na trhu.

Annemarie_02

Vo veku okolo tridsiatky, keď pleť začína ukazovať prvé znaky starnutia, je rozhodujúca preventívna starostlivosť, ktorá pôsobí na obnovu a regeneráciu pleti. Séria LL REGENERATION obsahuje patentovaný LL Biokomplex®, ktorý pleť regeneruje a dodáva jej viditeľnú sviežosť a jemnosť. Pomáha obnoviť bunky, spomaľuje starnutie, zlepšuje odolnosť a ochranný mechanizmus pleti, účinne hydratuje pleť a vyhladzuje vrásky. Tie sú viditeľne redukované už po 14 dňoch. Výsledkom je svieži, mladší vzhľad vašej pleti. Dlhodobým používaním pomáha predchádzať aj výskytu červených žilliek.

Hydratácia pleti
Hyalurónový hydratačný krém AQUANATURE 24h získal cenu absolútneho víťaza "BLUE PLANET" na INTERBEAUTY 2013.

Annemarie_03

Tím odborných porotcov hodnotil všeobecne preukázateľnú kvalitu, pôvodnosť (vlastný výskum, vývoj, patent), parametre výrobku a technológiu výroby, inovatívnosť a dokonalosť vo vlastnej kategórii, porovnateľnosť s najlepšími svetovými výrobkami, výber kozmetických surovín, materiálov, technológii, hodnotenie bezpečnosti výrobku, ekologicko-toxikologické hodnotenie, surovinové zastúpenie podľa INCI a referencie od nezávislých odborných pracovísk. Krém AQUANATURE 24h však tohto roku vyhral už viaceré ocenenia. V Nemecku medzi ne patria: REFORMHAUS PRODUKT ROKA 2013 (ktorý produkt Annemarie Börlind získal už tretíkrát po sebe), DIAMOND SPA v kategórii prírodná kozmetika – starostlivosť o ženskú pleť a ocenenie ÖKO TEST – „sehr gut".

Annemarie_05 Annemarie_04

Annemarie_07 Annemarie_06

zdroj: Assay cosmetics, s.r.o.

 

    3777

    Súvisiace články