Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 7. október 2013

Dodajte pleti mladý a svieži vzhľad

Výrobkový rad starostlivosti o pleť spoločnosti Amway sa opäť rozrastá. ARTISTRY YOUTH XTEND ponúka nové možnosti, ako dať pleti mladý a svieži vzhľad.

Dodajte pleti mladý a svieži vzhľad

7.10.2013

amway_01Výrobkový rad starostlivosti o pleť spoločnosti Amway sa opäť rozrastá. ARTISTRY YOUTH XTEND ponúka nové možnosti, ako dať pleti mladý a svieži vzhľad. Inovatívne prísady stimulujú vlastné proteíny pleti, čím pomáhajú obmedzovať výskyt vrások a chrániť pleť proti nepriaznivým vplyvom.

„Ženy majú teraz možnosť ovplyvniť to, ako ich pleť vyzerá aj napriek stúpajúcemu veku," hovorí Chris Masotti z Výzkumného inštitútu Amway. Jeho tím zistil, že tajomstvo mladého vzhľadu spočíva predovšetkým v proteínoch, napríklad v kolagéne či sirtuine. Prirodzený dostatok týchto proteínov ubúda s vekom a pleť tak stráca elasticitu, vlhkosť a jemnosť. Prvé vrásky sa u väčšiny žien zvyknú objaviť medzi 25 a 40 rokom. ARTISTRY YOUTH XTEND od Amway však pomáha s týmto procesom bojovať. „Vyvinuli sme veľa výrobkov, ktoré pomáhajú preprogramovať biologické hodiny pleti a oddialiť tak prirodzené prejavy starnutia," dodáva Masotti.

amway_02Pružná a vyživená pleť
Kolekcia ARTISTRY YOUTH XTEND je založená na aktívnom komplexe LifeSirt, ktorý tvorí extrakt z Myrty, kríčkovitej rastliny pôvodom zo stredomorskej oblasti. V kombinácii s modernými technológiami prispievajú látky z tejto rastliny k produkcii proteínu sirtuinu, ktorý pomáha udržovať mladistvý vzhľad pleti. Výrobky z tohto radu navyše obsahujú Peptid Micro-X6, ktorý podporuje produkciu kolagénu a prispieva tak k pružnosti pleti. Extrakty z aceroly, plodov baobabu afrického a čiernych ríbezlí zasa pokožku vyživujú, chránia ju proti vysušovaniu a voľným radikálom.

Výsledky už po týždni
Laboratórne testy ukázali, že ARTISTRY YOUTH XTEND zvyšuje produkciu proteínov až o 280 percent. Výsledkom je, že už po jednom týždni používania viditeľne ubúdajú malé vrásky a pleť vyzerá zdravšie a sviežejšie. S novými výrobkami ARTISTRY prichádza aj nová tvár tejto značky, austrálska herečka Teresa Palmer, známa napríklad z filmu Mŕtvy a nekľudní či Láska a česť.

ARTISTRY™ je prestížny rad výrobkov starostlivosti o pleť a dekoratívnej kozmetiky, ktorá udáva vedeckovýskumné štandardy v oblasti starostlivosti o pleť. Poskytuje prostriedky na ovplyvnenie vzhľadu a kondície pleti, aj preto je značka ARTISTRY jednou z piatich popredných celosvetovo najpredávanejších značiek prémiovej kozmetiky. Už od roku 1968 je značka ARTISTRY priekopníkom vedeckých a technologických poznatkov a nastavuje kritériá v oblasti starostlivosti o pleť s výsledkami, ktoré pleti pomáhajú vyzerať stále skvelo.

zdroj: Amway



 

    3315

    Súvisiace články