Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. apríl 2017

Hublot a Depeche Mode opäť podporia charitu

Exkluzívna značka hodiniek Hublot a britská rocková kapela spoločne vytvorili limitovaný model hodiniek. Výťažok z ich predaja poputuje na účet charitatívneho projektu.

Hublot a Depeche Mode opäť podporia charitu

Exkluzívna značka hodiniek Hublot a britská rocková kapela spoločne vytvorili limitovaný model hodiniek. Výťažok z ich predaja poputuje na účet charitatívneho projektu. Tieto hodinky boli predstavené počas veľtrhu Baselworld 2017.

Model Big Bang Unico Depeche Mode sa nesie v pravom rockovom duchu. Puzdro hodiniek je vyrobené z čiernej keramiky v ojedinelom štruktúrovanom dizajne, ktorý je podčiarknutý manžetou s cvokmi. Ciferník necháva vyniknúť strojček. Logo Depeche Mode je viditeľné na pozícii 6 a zo zadnej strany je na zafírovom skle viditeľné logo charitatívneho projektu- žltý kanister.

big bang unico depeche mode 2 1

Rok 2017 je už siedmym rokom, kedy značka a kapela spolupracujú na základe charitatívneho cieľa a do dnešného dňa tak podporili 229 projektov v Nepále a Etiópii. Finančný výťažok z predaja 250 exkluzívnych kúskov prinesie vodu ľuďom v núdzi.

big bang unico depeche mode 1

Foto: Hublot

    1462

    Súvisiace články