Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 2. marec 2017

Mercedes-Benz Prague Fashion Week pripravil program pre verejnosť

Od 17. do 23.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week pripravil program pre verejnosť

Od 17. do 23. marca bude v Prahe prebiehať najprestížnejšia módna udalosť v našich končínách, Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Program podujatia bude doplnený aj akciami aj pre širokú verejnosť.

 

Okrem prehliadok, ktoré sú prístupné iba s lístkami, si tak bude môcť verejnosť či náhodní okoloidúci vychutnať pestrý program. Celé to odštartuje električka plná módy, kde si ešte pred začatím módnych prehliadok budete môcť doplniť šatník o jedinečné kúsky z vlastných zbierok známych osobností.

18. a 19. marec bude patriť udržateľnej móde. Sustainable Fashion Days (SFD) už po štrvtý krát predstavia kolekcie dizajnérov, ktorí vytvárajú módu podľa tejto filozofie. Na pražskej VŠE sa tiež budete môcť zúčastniť prednášok, ktoré sa budú tejto téme venovať. V sobotu 18.marca sa tiež uskutoční SWAP párty, kde si budete môcť svoje nenosené oblečenie vymeniť s ostatnými účastníkmi. Novinkou SFD je aj súťaž s názvom S-brand o najlepší “sustainable” start-up.

Po skončení prehliadkovej časti Mercedes-Benz Prague Fashion Week si budú môcť návštevníci prehliadnuť kolekcie zblízka v rámci akcie Re-See Showroom, kde budú prítomní aj samotní dizajnéri.

    1378

    Súvisiace články