Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 25. október 2016

Módna revolúcia v Košiciach

Košická Kunsthalle sa stala minulý piatok dejiskom módnej revolúcie v podobe módnej prehliadky dizajnérky Jitky Klett v rámci projektu Jitka Klett for Fashion revolution. Symbolom projektu sa stal parfum Fashion Revolution, ktorý bolo možné si zakúpiť počas večera.

Módna revolúcia v Košiciach

Košická Kunsthalle sa stala minulý piatok dejiskom módnej revolúcie v podobe módnej prehliadky dizajnérky Jitky Klett v rámci projektu Jitka Klett for Fashion revolution.

Symbolom projektu sa stal parfum Fashion Revolution, ktorý bolo možné si zakúpiť počas večera. Výťažok z jeho nákupu aj z nákupu vstupeniek poputuje to občianskeho združenia Jitky Klett. Cieľom Fashion Revolution je upozorniť na neľudské podmienky detskej práce v módnom priemysle, ale aj podpora mladých umelcov a dizajnérov.

Jitka Klett je známa svojimi potlačami, ktoré nechýbali ani na tejto prehliadke. Umelecké motívy, ktoré vytvoril maliar Ifran Mirza sa objavili na najnovších modeloch kolekcie s názvom Espiriti. Inšpiráciou kolekcie bol rušný a uponáhľaný svet, v ktorom žijeme a zároveň dôležitosť zastavenia sa vychutnania sa výnimočných okamihov. Atmosféra na prehliadke bola podčiarknutá atmosférickou hudbou, ale aj netradične umiestneným mólom, ktoré sa vznášalo nad vodou.

    2643

    Súvisiace články