Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 3. máj 2017

Z ateliéra do galérie v centre chodov

Centrum Chodov ponúka módnym návrhárom unikátnu šancu prostredníctvom originálnej reality show s názvom The Way. Ten najlepší získa 1 milión českých korún na rozbehnutie vlastnej značky, no predovšetkým možnosť prezentácie svojej kolekcie v Designer Gallery TM, ktorá bude súčasťou novej časti centra.

Z ateliéra do galérie v centre chodov

Centrum Chodov ponúka módnym návrhárom unikátnu šancu prostredníctvom originálnej reality show s názvom The Way. Ten najlepší získa 1 milión českých korún na rozbehnutie vlastnej značky, no predovšetkým možnosť prezentácie svojej kolekcie v Designer Gallery TM, ktorá bude súčasťou novej časti centra. Výber najväčšieho talentu začína už tento týždeň a sledovať ho budete môcť na TV Óčko, alebo na novej platforme Centra Chodov Chodov theway.spotmagazine.cz.

Centrum Chodov momentálne prechádza expanziou, ktorá navýši priestor centra o 40-tisíc m2. V novej časti sa bude okrem iného nachádzať aj inovatívny koncept Designer GalleryTM, ktorý sá priestor na prezentáciu talentovaným dizajnérom aj prémiovým značkám. Týmto spôsobom sa Centrum Chodov rozhodlo podporiť lokálnu tvorbu a vytvoriť podmienky na prezentáciu aj pre začínajúce značky. „Predstaví sa tu to najlepšie z najlepšieho v módnom svete, a priestor dostane aj víťaz reality show The Way. Verím, že jeho kolekciu ocenia najmä naši zákazníci – zakúpiť si ju budú ôocť v Centru Chodov už túto jeseň,“ hovorí Marcela Hrdličková, riaditeľka Centra Chodov

E01 Prvni setkani poroty a soutezicich

The Designer GalleryV reality show The Way budú môcť diváci sledovať mladých českých a slovenských dizajnérov, ktorí budú bojovať o výhru. Počas ich cesty ich bude sledovať odborná porota na čele s módnou manažérkou Katarínou Král, spisovateľkou a šéfredaktorkou lifestylového magazínu Bárou Nesvadbovou a módnou fotografkou Luciou Robinson. Jedno miesto v porote bude zakaždým patriť hosťovi, medzi ktorými sa objaví napríklad módna návrhárka Petra Balvínová či dizajnérka Mirka Horká.

V show budeme môcť sledovať vytváranie kolekcie od úplných základov. V každej z deviatich epizód budú súťažiaci tvoriť dámsku, pánsku či unisex kolekciu na princípoch udržateľnosti a inšpirovanou témou Heritage. Kolekcie budú patriť pod sezónu jeseň-zima. Každou epizódou sa bude jeden zo súťažiacich približovať k výhre, zatiaľ čo pre jedného z nich to skončí. O víťazovi rozhodne veľké finále, ktoré sa uskutoční 29.júna, kedy finalisti predvedú módnu show.

Reality show The Way budete môcť sledovať už tento štvrtok (4.mája) na platforme Centra Chodov theway.spotmagazine.cz. Každú sobotu si tiež budete môcť naladiť TV Óčko, kde sa vždy o 9.30 show odvysiela.

    1351

    Súvisiace články