Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 26. september 2017

MFW: Najlepšie kolekcie II.

Milánsky Fashion Week zakaždým prinesie poriadnu nádielku zaujímavých a inšpiratívnych kolekcií. Preto niet divu, že aj nás ich očarilo veľa.

MFW: Najlepšie kolekcie II.

Milánsky Fashion Week zakaždým prinesie poriadnu nádielku zaujímavých a inšpiratívnych kolekcií. Preto niet divu, že aj nás ich očarilo veľa. Dnes s nami môžete nahlaidnuť do najnovších kolekcií značiek ako Versace, Moschino a ďalších. 

Moschino

Značka Moschino zakaždým posunie hranice módy o niečo ďalej. Tentokrát sa na prehliadkovom móle objavili chodiace kvetiny a kytice, doslova. Doplnené boli objemnými tulle sukňami, koženými bundami, ale aj poníkmi. Humor značke rozhodne nechýba.

Bottega Venetta

Koža, cvoky aj flitre v tých najsofistikovanejších formách dominovali prehliadke Bottega Venetta. Mestská, uvoľnená kolekcia hýrila príjemnými farbami ako pastelová zelená, fialová, ale aj čierna či nude.

Salvatore Ferragamo

Majstrovsky zvládnuté ženské siluety v jemných tónoch sa objavili v najnovšej kolekcii. Materiály ako hodváb, ľahký zamat sa postarali o luxusný dojem, zatiaľ čo rafinované siluety sa pohrávali s predstavivosťou.

Missoni

Značka Missoni oslávila 80.výročie naozaj úspešne. Predviedla totiž modernú, ľahkú a vzdušnú kolekciu, ktorá si získava čoraz väčšiu masu trendsetterov. Môže za to najmä ich hravá kombinácia tradičných Missoni vzorov a moderného prístupu k móde.

Versace

Prehliadka, ktorá sa postarala o poriadny rozruch. Okrem toho, že Donatella vzdala poctu svojmu bratovi Giannimu av vďaka prítomnosti supermodeliek z 90.rokov, opäť priviedla k životu tradičné honosné Versace motívy, ktoré značku preslávili. Doplnené však boli aj minimalistickými, čistými modelmi.

Foto: INDIGITAL

    1960

    Súvisiace články