Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Fashion week / 25. september 2017

MFW: Najlepšie kolekcie

Milano Fashion Week nikdy nesklame. Množstvo dizajnérov, ktoré každú sezónu predstaví najnovšie kolekcie zaručene so sebou prinesie poriadnu dávku inšpirácie.

MFW: Najlepšie kolekcie

Milano Fashion Week nikdy nesklame. Množstvo dizajnérov, ktoré každú sezónu predstaví najnovšie kolekcie zaručene so sebou prinesie poriadnu dávku inšpirácie. Pozrite si s nami prvú polovicu najlepších kolekcií, ktoré sme počas MFW mali možnosť zahliadnuť.

Gucci

Alessandro Michelle dokazuje, že je majstrom tých najnečakanejších kombinácií. V kolekcii dominoval element prekvapenia, vzhľadom na to, že Gucci opäť stavilo na vrstvenie a štýl 80.rokov, kde sa miešali eklektické vzory, farby a motívy.

Prada

Prada stavila na inšpiráciu z komiksov, ktorú zakomponovala do farebnej škály červenej, sivej a čiernej. Vďaka tomu vznikla veľmi jednotná, moderná a pritom elegantná kolekcia.

Max Mara

Tlmené tóny fialovej, sivej, ale aj bielej a čiernej dominovali na prehliadke značky Max Mara. Čisté línie a do dokonalosti dotiahnuté detaily vytvárali elegantné a zároveň sofistikované siluety ako stvorené pre femme fatale.

Etro

Značka Etro ostala verná svojmu charakteristickému rukopisu, vďaka ktorému vytvorila moderný koncept luxusného, exotického cestovateľa. Rôznorodosť motívov, ako aj inšpirácia z exotických krajín v spojení s modernou estetikou značky sa vryla to pamäti.

Fendi

Karl Lagerfeld dokázal v najnovšej kolekcii značky Fendi spojiť ženskú silu so sofistikovanosťou. Pomohli mu pri tom kárované, prúžkované vzory v kombinácii s transparentnými materiálmi či luxusnými látkami.

Foto: INDIGITAL

    2240

    Súvisiace články