Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 8. október 2016

Fenty Puma by Rihanna: Honosnosť a športový duch

Rihanna predviedla počas PFW svoju najnovšiu kolekciu FENTY PUMA. Dlho očakávaná prehliadka sa uskutočnila v nádherných priestoroch hotela Salomon de Rothschild v Paríži, čo sa postaralo o výnimočnú atmosféru.

Fenty Puma by Rihanna: Honosnosť a športový duch

Rihanna predviedla počas PFW svoju najnovšiu kolekciu FENTY PUMA. Dlho očakávaná prehliadka sa uskutočnila v nádherných priestoroch hotela Salomon de Rothschild v Paríži, čo sa postaralo o výnimočnú atmosféru. Modely z tejto kolekcie sa dostanú do predaja na jar budúceho roku, ale nájsť ich budete môct iba vo vybraných obchodoch.

Kolekcia bola inspirovaná 18. storočím, ale aj modernými športovými prvkami. Oversize siluety kombinovala s korzetmi, čipkou, ale aj sieťovinou, ktorá dodávala outfitom rebelského ducha. Farebná paleta sa sústredila na odtiene ružovej, fialovej, ale aj zelenej a hnedej, ktoré dostali luxusný nádych vďaka lesku materiálov.

bridesmaid dresses

Niektoré historické prvky ako práve korzety, boli odvážne prenesené do modernej módy a skombinované s nečakanými doplnkami ako podväzky či piercingy. Nechýbala ani kombinácia ženských a mužských elementov, čo pridávalo na kontrastnosti kolekcie. Objavili sa aj ikonické FENTY SneakerHeel. Bola zachovaná aj tradičná športová stránka značky PUMA a kolekcia predviedla športové súpravy či polokošele. Kolekcia je odvážna, slobodná a hravá, presne ako samotná Rihanna: „Som z kolekcie nadšená, je zábavná a veľmi ľahká. Uvedenie v Paríži je čerešničkou na torte keďže som sa inspirovala práve Francúzskom a Máriou Antoinettou. Kombinácia športového oblečenia s historickou kráľovskou módou bola výzva, ale dúfam, že sa bude všetkým páčiť,“ hovorí Rihanna.

673028839EG00011 FENTY x PU mala

Foto: Fenty x Puma

    1931

    Súvisiace články