Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 5. október 2016

Gigi Hadid v najnovšej kampani Reebok

Americká modelka Gigi Hadid sa stala najnovšou tvárou značky Reebok a reprezentuje tak ich novú kampaň #PerfectNever . Značka chce kampaňou propagovať šport ako únik pre negativitou, ktorá obklopuje všetky ženy.

Gigi Hadid v najnovšej kampani Reebok

Americká modelka Gigi Hadid sa stala najnovšou tvárou značky Reebok a reprezentuje tak ich novú kampaň #PerfectNever .

Značka chce kampaňou propagovať šport ako únik pre negativitou, ktorá obklopuje všetky ženy. Zároveň vyzýva oslavovať krásu nedokonalosti každého z nás, no neustále pripomína posolstvo značky, ktoré tkvie v sebazlepšovaní.

Aj keď sa Gigi môže na prvý pohľad zdať ako nevhodný príklad nedokonalosti, sama sa v modelingovom svete stretla s veľkou dávkou negativity a tlaku verejnosti. Jej únikom je takisto pohyb, ktorý má v kostiach. Od malička sa profesionálne venovala jazde na koni a neskôr volejbalu: „Šport nie je pre mňa iba o fyzickej námahe. Pomáha mi to uniknúť od zmätku v mojej hlave. Keď som sa športu venovala na profesionálnej úrovni, často som sa sústreďovala na svoje nedostatky a neúspechy, čo vyústilo do ešte väčších sklamaní. Bolo to ako začarovaný kruh. Musela som sa naučiť chyby akceptovať a vďaka ním sa posúvať ďalej,“ hovorí Gigi.

Značka Reebok sa bude snažiť prostredníctvom Gigi ženy motivovať, posúvať ďalej a učiť veriť v samé seba. Sťýl Gigi Hadid má nesmierny vplyv na ženy po celom svete a jej schopnosť skombinovať módu so športom je naozaj závidenia hodná. Popri Ronde Rousey, Kendrickovi Lamarovi sa tak stane ďalšou známou tvárou v službách značky.

    1682

    Súvisiace články