Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Celebrity / 4. jún 2015

Johnny Depp prvýkrát tvárou parfumu

Módny dom Dior včera s veľkým nadšením a hrdosťou oznámil svetu, že tvárou ich novej pánskej vône nebude nik iný, ako herec, Johnny Depp.Johnyho Deppa sme už videli v mnohých rôznych úlohách, no obsadiť ho ako tvár parfumu sa podarilo až domu Dior. Multitalentovaný umelec je známy pre svoj jedinečný cit pre hudbu a herectvo.

Johnny Depp prvýkrát tvárou parfumu

Johnyho Deppa sme už videli v mnohých rôznych úlohách, no obsadiť ho ako tvár parfumu sa podarilo až domu Dior.

Multitalentovaný umelec je známy pre svoj jedinečný cit pre hudbu a herectvo. Prepojil na scéne mnoho svojich priateľov hudobníkov a spolupracoval s takými režisérmi ako Jim Jarmusch, Emir Kusturica, Lasse Hallström, Oliver Stone, Terry Gilliam alebo Julian Schnabel, pričom je súčasťou mnohých nezabudnuteľných okamihov svetovej kinematografie.

Od filmu Cry-Baby od Johna Watersoma cez Nožnicovorukého Edwarda Tima Burtona po Pirátov z Karibiku od režiséra Gore Verbinski, jeho kariéra je svedectvom eklektického duchu skutočného umelca, ktorý sa dokáže plne zhostiť svoje role.

Aktuálne ho môžete vidieť vo filme Into the Woods a na september sa pripravuje premiéra akčného krimi Black Mass (Špinavá hra) režiséra Scotta Coopera.

Rovnako ako François Demachy, parfumér domu Christian Dior, aj my sa tešíme so spojenia týchto zvučných mien a gratulujeme značke Dior k vzácnemu „úlovku".

pripravila: Jana Zajasenská
foto: Nathaniel Goldberg pre Christian Dior Parfums

    3007

    Súvisiace články