Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Voľný čas / 14. júl 2016

Adrenalín i móda na druhom ročníku RIVER SHOW

Štýlová oslava života na rieke – exhibície top športovcov, výstava lodí, módna prehliadka... Druhý ročník podujatia s názvom RIVER SHOW, ktoré v sebe spája atmosféra luxusu i charitatívny zámer, prebehla v nedeľu 26.

Adrenalín i móda na druhom ročníku RIVER SHOW

Štýlová oslava života na rieke – exhibície top športovcov, výstava lodí, módna prehliadka... Druhý ročník podujatia s názvom RIVER SHOW, ktoré v sebe spája atmosféra luxusu i charitatívny zámer, prebehla v nedeľu 26. júna pred Galeriou EUROVEA a užívali si ho tisícky návštevníkov.

Exhibície na Dunaji
Nepokojná voda niektorých športovcov odradila, neplatilo to však pre Carstena Höltiga. Ambasádor značky Lampuga pricestoval až z Nemecka a na Dunaji predviedol adrenalínovú jazdu na elektronickom surfe.
Nadšené reakcie si vyslúžil aj náš najlepší jazdec na rýchlostnom skútri Mário Lamy. "Na River Show som sa veľmi tešil, len tu sa môžem povoziť v centre mesta, inak to plavebná správa zakazuje. Vyššia hladina mi nerobila vôbec problém a dúfam, že budem môcť spolupracovať aj na ďalších ročníkoch," odkázal majster sveta z roku 2012.
Nových fanúšikov si získal aj mladý slovenský reprezentant Vlado Slaný, gymnazista s trojnásobným titulom majstra Slovenska v rýchlostných vodných formulách.

Spanilá jazda krstila Starý most
Myšlienku vrátiť život na Dunaj podporili aj samosprávy a verejnosť. V rovnakom čase ako starosta Starého mesta Radoslav Števčík a starosta mesta Hainburg a.d. Donau, Helmut Schmidt deklarovali záujem o intenzívnejší turizmus na rieke, sa hladina pred mólom zapĺňala desiatkami motorových člnov. Prišli aby spoločne vyprevadili vlajkovú loď Magarete, z flotily Speedboats.sk, na cestu až do Hainburgu. Prechodom popod nový Starý most ho zároveň symbolicky pokrstili pre riečnu dopravu.

River show MissUniverse R.Svoboda 104 of 292

River show MG 0393

Luxus na brehu i na vode
Za akciou s imidžom luxusného šampanského Moët & Chandon, stojí priateľská spolupráca kreatívcov zo Cherry&Cherry a majstra sveta v kategórii rýchlostných vodných formúl Tomáša Čermáka. Práve jeho formula sa stala symbolom druhého ročníka akcie.
Štýlovú atmosféru znásobil koncert temperamentnej Anity Soul a netradičné pódium na lodi využilo aj hip-hopové duo Moja Reč, ktorí spravili na Dunaji dokrútku klipu k piesni Všetko OK.

RIVER SHOW BOAT CLUB
Večerná VIP zóna na móle, s výstavou diel umeleckej sklárky Gordany Glass a fashion show yachtárskej značky GAASTRA, hostila majiteľov jácht a motorových člnov i viaceré osobnosti showbiznisu. Niekoľkonásobný majster sveta v rýchlostných formulách, Tomáš Čermák tu slávnostne otvoril RIVER SHOW BOAT CLUB, ktorý upevňuje vzťahy medzi majiteľmi lodí, ale davá priestor aj pre spoločné stretnutia, podporu a zábavu.

Majstri nie len na vode
S RIVER SHOW je vždy spojená zmysluplná pomoc. Druhý ročník podujatia podporil mladého Filipa Graňa. Vynikajúci športovec, napriek Downovmu syndrómu, dokáže vo westernovej jazde na koni porážať aj úplne zdravých rovesníkov a patrí mu majstrovský titul zo špeciálnej olympiády v LA. Stal sa tak vôbec prvým westernovým jazdcom s týmto ocenením. Filip si nedeľu naplno užíval aj s rodinou.

Luxusný predvečer priniesol umenie aj módu
Druhý ročník RIVER SHOW si v nedeľu užívali tisícky návštevníkov. Sobotná VIP párty, však hostila len zopár vyvolených.
Módny návrhár a stylista Lukáš Kimlička, Miss Universe 2015 Denisa Vyšňovská, celebritná lekárka Alena Pallová, Linda Rezešová a ďalšie zaujímavé mená zo showbiznisu sa stretli na MOËT ICE VIP Opening Evening. Letný večer na móle bol oslavou ôsmich narodenín Cherry&Cherry spojenou s exkluzívnou fashion show BCBGMAXAZRIA, predstavením novej kolekcie AQUARACER od značky TAG Heuer a výstavou umeleckej sklárky Gordany Glass. Skvelú atmosféru luxusnej letnej párty znásobila Kristína Tran, v minulosti známa ako Layla.

zdroj: Cherry&Cherry
foto: Dávid Duducz, Richad Svoboda

    1700

    Súvisiace články