Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 8. november 2017

Používate správny hrebeň?

Podľa čoho si vyberáte kefu či hrebeň? Zrejme podľa jednoduchosti práce a sile zvyku.

Používate správny hrebeň?

Podľa čoho si vyberáte kefu či hrebeň? Zrejme podľa jednoduchosti práce a sile zvyku. Len málo z nás si vyberá tento nástroj podľa toho, čo potrebujú jeho vlasy. Správne zvolený hrebeň alebo kefa však dokáže pomôcť a predísť poškodeniu vlasov.

Husté vlasy

Ideálnou voľbou pre hrubé a husté vlasy sú okrúhle kefy s riedšimi štetinami. Takto zabránite zamotávaniu a vytrhávaniu. Takisto by ste sa mali riadiť pravidlom- čím dlhšie vlasy, tým väčšia by kefa mala byť.

Náš tip:

marlies moller brushes kefa na vlasy 1 ks medium round styling b 17788

Marlies Moller, FAnn

Jemné vlasy

Jemné vlasy majú sklon k lámavosti, preto by sme mali byť obzvlášť opatrní pri výbere kefy či hrebeňa. V tomto prípade platí pravidlo- čím väčšia kefa, tým lepšie. Hranaté kefy s väčšou plochou sú k vlasom najšetrnejšie, vytvárajú len male trenie a vlasy nevytrhávajú. Navyše sú väčšinou anti-statické, takže sa vyhnete elektrizujúcim vlasom.

Náš tip:

JANEKE Janeke Kefa na vlasy 8006060511229 JANEKE

Janeke, Marionnaud

Kučeravé vlasy

Každý kto zápasi s kučerami sa pravdepodobne drží čo najďalej od akéhokoľvek typu hrebeňa či kefy. Avšak aj kučeravé vlasy potrebujú aspoň razz a čas učesať a rozmotať. V tomto prípade by ste mali zvoliť kfeu s jemnými štetinami, ktoré sa ľahko prispôsobia krivkám vlasov.

Náš tip:

dtangler professional hair brush kefa na vlasy 12

DTANGLER, notino.sk

    2333

    Súvisiace články