Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 3. júl 2017

Čarovný prútik, ktorý vás zbaví šedín

Šedinám sa nikto z nás nevyhne. Ak si však zvyknete farbiť vlasy, určite ste sa stretli so situáciami, kedy ste striebristé korienky potrebovali zakryť, no váš kalendár vás nepustil ku kaderníčke.

Čarovný prútik, ktorý vás zbaví šedín

Šedinám sa nikto z nás nevyhne. Ak si však zvyknete farbiť vlasy, určite ste sa stretli so situáciami, kedy ste striebristé korienky potrebovali zakryť, no váš kalendár vás nepustil ku kaderníčke. Našťastie však existuje riešenie, ktoré bude vašou prvou pomocou a diskrétnym partnerom práve v týchto situáciách.

TouchBack HairMarker je jednoduché a rýchle riešenie náhle vykúkajúcich šedín. Jeho kompaktnosť vám navyše zabezpečí maximálnu diskrétnosť, takže ho pokojne zbalíte na dovolenku či hodíte do kabelky.

Ako to funguje?

shoppingCartLeftBg

Efektivita TouchBack Hair Marker-u spočíva vo farbe, ktorá po aplikácii dokonale splýva so stálou farbou vlasov a tak zabezpečí maximálne prirodzený vzhľad a lesk. TouchBack je totiž skutočná farba na vlasy. Vďaka špeciálnemu hrebienku, ktorý je súčasťou balenia sa navyše vyhnete nechcenému zafarbeniu okolitej pokožky.

 

TouchBack však poteší aj tých z nás, ktorých šediny zatiaľ netrápia. Vďaka nemu si budete môcť v pohodlí domova vytvárať melír na mieru alebo tónovať váš aktuálny odtieň farby.

 

Screen Shot 2017 06 29 at 09.09.02

Zloženie farby nepoškodzuje vlasy pretože neobsahuje peroxid ani amoniak, vďaka čomu ho môžu bezpečne používať aj tehotné ženy.Objednať si ho môžete prostredníctvom stránky a doručenie je možné aj v rámci Českej republiky.

www.touchback.sk

    1596

    Súvisiace články