Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Vlasy / 10. máj 2014

Vlasy zdôrazňujúce prirodzenú krásu

Ležérny a sexi. Taký je Realusion – jeden zo štyroch trendových Schwarzkopf Lookov 2014.

Vlasy zdôrazňujúce prirodzenú krásu

Ležérny a sexi. Taký je Realusion – jeden zo štyroch trendových Schwarzkopf Lookov 2014. Zabudnite na strojenosť a vyumelkovanosť a nechajte vyniknúť vašu prirodzenú krásu!

Dokonalosť je preceňovaná, omnoho dôležitejšie je cítiť sa príjemne a byť sama sebou. Realusion je prirodzený a uvoľnený look, ktorý „sekne" každej pohodovej a modernej žene. Perfektne sa hodí k elegantným večerným šatám, ale rovnako aj k imidžu neskrotnej motorkárky. „Tento look bol inšpirovaný street stylom a hodí sa každej žene, ktorá miluje módu a neformálny pohodový štýl," tvrdí vlasový expert Schwarzkopf, Armin Morbach.

Kľúčovým pri tomto účese je správny strih vlasov. Požadovaný tvar docielime prestrihaním vlasov po dĺžke, ako aj ich zostrihaním spredu tak, aby lemovali tvár. Ak máte jemné vlasy bez objemu, vyskúšajte šampón Gliss Kur Ultimate Volume (1) bez silikónov. Vďaka receptúre s tekutým morským kolagénom dodá vlasom objem od korienkov a zároveň ich regeneruje bez zaťaženia. Rovnako skvelo budete vyzerať, či už zvolíte rovné, alebo vlnité vlasy. Ležérne, akoby vetrom rozfúkané vlny dosiahneme natočením vlasov pomocou kulmy po prameňoch v rôznych smeroch. Pred kulmovaním použite Taft ochranný sprej pred teplom (2), ktorý ich ochráni až do teploty 220°C. Jednotlivé pramene budú dokonale uhladené bez zlepenia, a to až 24 hodín. Nezabudnite dať účesu finálnu bodku v podobe laku na vlasy Taft Invisible Power (3), ktorý poskytuje silnú fixáciu s trojnásobným neviditeľným stylingovým efektom. Vlasy nezlepí, nezaťažuje a nezanecháva na nich zvyšky laku.

Schwarzkopf_Looks_14_Realusion_02

Tip na záver
Váš účes dokonale vynikne s farbou Palette Deluxe 218 Striebristý blond (4), ktorá okrem dlhotrvajúcej intenzívnej farby dodá vlasom luxusnú olejovú starostlivosť a lesk. S nežnou blond farbou budete mať imidž nevinnej, no zároveň podmaňujúcej modernej ženy. Look skvele doplnia dymové očné tiene v teplých kovových farbách.

zdroj: Henkel/Schwarzkopf

Prečítajte si tiež:
Drzý look založený na nedokonalosti
Klasický účes v modernom šate
Účes éterickej víly z rozprávky

    11348

    Súvisiace články