Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. október 2016

Chrómová manikúra

Vlnu ošiaľu chrómových a zrkadlových nechtov spustila Gigi Hadid, keď sa na MET Gala objavila so zlatou manikúrou za 2000$. Odvtedy sú sociálne siete zaplavené tutoriálmi a rôznymi dizajnmi v chrómových odtieňoch.

Chrómová manikúra

Vlnu ošiaľu chrómových a zrkadlových nechtov spustila Gigi Hadid, keď sa na MET Gala objavila so zlatou manikúrou za 2000$. Odvtedy sú sociálne siete zaplavené tutoriálmi a rôznymi dizajnmi v chrómových odtieňoch. Pokiaľ ste tomuto trendu ešte nepodľahli, tak po našom článku sa váš pohľad na vec určite zmení.

Metalické laky na nechty tu s nami sú už nejakú dobu, no na rad prišli aj tie chrómové až zrkadlové. Výhodou je ich versatilita. Hodia sa k rockovému štýlu, kedy dodávajú trochu jemnosti popri tvrdosti outfitu, no krok vedľa s nimi neurobíte ani pri slávnostnej príležitosti. Pôsobia luxusne a upravene. Farebná paleta je naozaj široká, od tých klasických strieborných a zlatých odtieňov, až po ružové či zelené s kovovým nádychom. Zvoliť môžete kompletne kovový look, ale začnite s detailmi. Odvážnejšie môžu takisto kombinovať odtiene. Inšpirujte sa našou galériou.

Foto: @sohotrightnail, @aliciatnails, @paintbox, @nataliepavloskinails

    9334

    Súvisiace články