Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Starostlivosť o pleť a telo / 31. január 2017

Zázrak z Mŕtveho mora už aj na Slovensku

Liečivé účinky unikátneho bahna a minerálov z Mŕtveho mora sú známe po celom svete. Práve kvôli nim cestuje do Izraelu každoročne množstvo ľudí.

Zázrak z Mŕtveho mora už aj na Slovensku

Liečivé účinky unikátneho bahna a minerálov z Mŕtveho mora sú známe po celom svete. Práve kvôli nim cestuje do Izraelu každoročne množstvo ľudí. Vďaka kozmetickej značke Mon Platin však už nebudete musieť opustiť ani pohodlie svojho domova.

 

Aktívne látky obsiahnuté v produktoch základnej línie značky- Dead Sea Mineral, sa spojili s pokročilým kozmetickým výskumom, vďaka čomu vznikla luxusná kozmetika. Okrem výnimočných účinkov bahna a minerálov z Mŕtveho mora, Mon Platin využíva ďalšie exkluzívne zložky a ich účinky vo svojich produktoch.

Produktová línia s čiernym kaviárom je obohatená aj o rastlinné výťažky a bola vyrobená na základe tradícií rôznych kultúr. Všetky zložky sú citlivo kombinované tak, aby bola dosiahnutá čo najvyššia efektivita ich využitia. Čierny kaviár je zdrojom bohatým na vitamín A, ktorý je nenahraditeľný pri regenerácii pokožky. Extrakt z čierneho kaviáru obnovuje pokožku a tým bojuje proti starnutiu. Hydratáciu zase zabezpečujú minerály a aminokyseliny.

Novinkou značky Mon Platin je produktová rada s 24-karátovým koloidným zlatom, zlatými kapsulami, kyselinou hyalurónovou, perlovým práškom a ďalšími rastlinnými zložkami. Technológia, ktorú využívajú tieto produkty je prevratným spôsobom duálnej absorpcie látok do pokožky. Vďaka nej je pokožka schopná prijímať aktívne pôsobiace zložky vo vysokých koncentráciách.

Exkluzívne zastúpenie značky nájdete už aj na Slovensku, v bratislavskom OC Central, a nakupovať môžete aj online na deadseamineral.sk.

    1908

    Súvisiace články