Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Šport a fitness / 23. marec 2017

5 štýlových fitness trackerov

Udržať sa vo svojom šporotvom tempe a nestále hľadať motiváciu dokáže byť niekedy zložité. O to viac to platí počas zimných mesiacov.

5 štýlových fitness trackerov

Udržať sa vo svojom šporotvom tempe a nestále hľadať motiváciu dokáže byť niekedy zložité. O to viac to platí počas zimných mesiacov. S príchdoom jari sa však mnohé z nás pripravujú na letnú sezónu a preto sa bez extra pohybu nezaobídeme. Na trhu sa navyše objavilo niekoľko štýlových noviniek, ktoré nám našu prípravu do plaviek uľahčujú.

Hodinky FitBit

Líder na trhu fitness trackerov aj keď po dizajnovej strane išlo po väčšine o veľmi základné modely. Tentokrát však predstavili novinku, ktorá poteší aj tých z nás, ktoré si na dizajne potrpia. Model PursePlus pripomína klasické hodinky, neustále monitoruje tep a ponúka niekoľko športových možností využitia. Remienok sa dá navyše vymieňať.

Náramok Misfit

MisFit Shine je náramok, ktorý dokáže prijímať emaily, čitať správy a odpovedať na telefonáty. Je vodeodolný a dokáže za vás počítať vzdialenosť, ktorú odplávate.

misfit

Sensoria Fitness športová podprsenka

Športová podprsenka, ktorá vám ponúka oveľa viac opory ako by ste našli v tej kalsickej verzii. Dokáže monitorovať tep, fyzickú aktivitu a to všetko zasiela do aplikácie, v ktorej to dôkladne zanalyzuje. Sensoria je vyrobená z antibakteriálneho materiálu a prať ju môžete jednoducho v práčke.

sensoria fitness

Enertor vložky do topánok

Niekedy sú najefektívnejšie tie najjednoduchšie veci. Tieto vložky do topánok vyvinuli britskí ortopédi, ktorí spolupracovali so športovcami ako Usain Bolt. Okrem toho, že dokážu vystopovať problémy spojené s chodidlami, inteligentne sa prispôsobujú fyzickej záťaži, ktorej sú vystavované. Šport sa tak stáva pohodlnejším a riziko zranení je minimalizované.

sole d enertor

Bellabeat prívesok

Prívesok, ktorý dokáže anayzovať vaše návyky a na základe toho predpovedá riziko stresu, ktorému budete v daný deň vystavení. Okrem toho monitoruje aj spánok, odporúča rôzne meditácie či cvičenia.

bellabeat

Foto: archív firiem

    1451

    Súvisiace články